Get to know | Mijn nieuwe opleiding

FotorCreated

bronbron

Morgen is het eindelijk zo ver: ik start met mijn nieuwe opleiding. Vandaag vertel ik je exact wat ik ga doen en waarom ik hier voor gekozen heb. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Morgenochtend om deze tijd zit ik weer op school. Voor velen zal dit vorige week al begonnen zijn, maar voor mij begint morgen het feest pas echt. En letterlijk, want ik ben morgen ook jarig. Beetje jammer dat dit gecombineerd is met mijn aller eerste schooldag, maar daar is helaas niets aan te doen. Ik ga jullie even vertellen welke opleiding ik ga volgen en waarom!

DSC_0078

WAT? – MEDIAREDACTIEMEDEWERKER

Ik start morgen met de opleiding Mediaredactiemedewerker. Dit is een opleiding gericht op de redactie van bijvoorbeeld tijdschriften, online content schrijven en social media. Een nieuwe opleiding die nog niet heel bekend is in Nederland.

WAAR? – @ZWOLLE

Mijn opleiding zit onder andere in Zwolle, waar ik hem dus ga volgen. Het is een MBO opleiding waarvoor ik enige tijd moet reizen, maar wat op zich nog redelijk dicht bij is. Het had erger gekund wat reizen betreft.

WAAROM?

Als je mij een beetje kent weet je dat ik me al enige tijd bezig houd met schrijven (want: blog) en social media erg interessant vind. Ik zou graag later een baan kunnen vinden in dit vakgebied, en dus sluit deze opleiding precies bij mij aan.

Morgen is dus mijn eerste schooldag en ik heb geen idee wat ik er van kan verwachten. Gelukkig ga ik er wel samen met een vriend heen, wat het wat makkelijker maakt en je niet alleen binnen laat komen.

Wat voor opleiding volg jij of wil je gaan volgen? ☺️

Share:

8 Reacties

 1. 29 augustus 2016 / 15:11

  Wat leuk dat je gaat beginnen met deze leuke opleiding! (tenminste, hij lijkt mij wel interessant). Ik ben vandaag begonnen met mijn vierde jaar op de opleiding Media Informatie en Communicatie 🙂

  • Larissa
   Auteur
   29 augustus 2016 / 16:11

   Dat klinkt ook heel interessant, met media en communicatie! HBO, of niet? Veel succes met je – ik denk laatste – jaar! 🙂

 2. 30 augustus 2016 / 18:36

  Klinkt als een leuke opleiding Larissa! Ik ga aan de opleiding hoger toeristisch en recreatief onderwijs beginnen. Toevallig had ik daarvan vandaag een introductiedag. Volgende week maandag beginnen voor mij de lessen. Succes!

  • 30 augustus 2016 / 18:37

   PS. Gefeliciteerd met je verjaardag!! Zie nu dat dit artikel van gister is, haha. Hoop dat je een leuke school- en verjaardag hebt gehad!

   • Larissa
    Auteur
    31 augustus 2016 / 11:10

    Hahaha, dankjewel ;). Heb een hele leuke dag gehad!

  • Larissa
   Auteur
   31 augustus 2016 / 11:09

   Dankjewel! Klinkt ook als een super leuke opleiding! Leuk! Veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.