Groetjes vanuit Kroatië!

Groetjes vanuit Kroatië! Wellicht kunnen sommigen zich nog herinneren dat ik vertelde binnenkort op vakantie te gaan. Sinds vorige week dinsdag zit ik met m’n bakkes in het warme Vrsar waar ik ook voorlopig nog even niet weg ga… 

Na een reis van twee dagen, met een overnachting in het prachtige Oostenrijk, kwamen we eindelijk aan in Kroatië. Speaking of Austria: ik ben volledig verliefd geworden op dat land. Ik heb er heel wat foto’s gemaakt die ik zo snel mogelijk met jullie zal delen.

We zitten nu op een camping in Vrsar, aan de westkust van Kroatië. De eerste dag zijn we vooral bezig geweest met settelen, de tent opzetten en de omgeving verkennen. Ook hebben we inmiddels, spontaan onverwachts, de zonsondergang bekeken (in love!!!) waar we heel wat foto’s van hebben gemaakt. De komende week ga ik nog een keer een timelaps proberen te maken van de zonsondergang. We zijn al op een aantal plekken in de buurt geweest, zoals het Lim Fjord en het stadje Rovinj waar ik een aparte blogpost aan ga wijden. Alles is zo ontzettend mooi hier! Je komt hier wel op elke hoek van de straat Nederlanders tegen. Blijkbaar is dit een bekende plek onder de Hollanders, haha.

Ik zit hier nog tot 8 augustus, dus nog iets meer dan een volle week (yes!). We gaan nog naar een aantal plekken toe en vooral lekker bruin bakken en snorkelen. Dat laatste heb ik trouwens deze week ook voor het eerst gedaan. Voorheen was ik altijd een beetje ‘bang’ om te snorkelen, maar ik waagde me er toch maar aan. Het gaat nog niet helemaal soepel, maar oefening baart kunst dus ik ga deze week nog maar een paar keer het water in.

De komende week ga ik nog even lekker genieten van de zonnestralen die – zo te horen – niet in Nederland tevoorschijn komen (I’m sorry). Gaan jullie nog op vakantie deze zomer? Liefs, Larissa

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.