Hallo september!

Hoi allemaal! September is vandaag van start gegaan en dat betekent ook dat het maatschappelijk verantwoord is om je klaar te maken voor de herfst! Yes! Benieuwd naar wat ik deze maand allemaal ga doen? Lees dan snel verder!

De maand september is voor mij altijd een start van de herfst, want over drie weken kunnen we officieel zeggen dat de herfst is begonnen en dat is absoluut mijn favoriete seizoen. Nu we toch al geen lekkere zomer hebben gehad, mag de herfst wat mij betreft ook wel komen!

September staat voor mij vooral in het teken van mijn stage, waar ik vanaf 11 september vijf dagen in de week mee bezig zal zijn. Dit belemmert een groot deel van mijn vrije tijd, maar ik ga proberen in de weekenden zo veel mogelijk leuke dingen te doen en toch nog lekker weekend te vieren door uit te rusten.

Verder staat er volgende week ook nog iets ontzettend leuks op de planning, namelijk een shoot! De tiende van september ga ik dan eindelijk de fotoshoot doen met mijn broers waar we al vanaf februari op wachten, omdat we dit na de ‘hereniging’ wilden laten vastleggen. Mega leuk, dus! Of ik de resultaten met jullie deel weet ik nog niet, maar ik zal jullie er zeker nog wel meer over vertellen!

Helaas is deze maand wat dat betreft dus aardig ‘saai’, maar wie weet ga ik nog heel veel spontane activiteiten plannen in de weekenden! Wat gaan jullie deze maand allemaal doen? X

Share:

2 Reacties

 1. 2 september 2017 / 07:06

  Heel veel succes op je stage! Spannend.
  Ik ben zo gek op September en de herfst. <3
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   3 september 2017 / 11:14

   Dankjewel, Evelien! Ik ook! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.