Handige app voor als je aan de pil zit (en ietwat vergeetachtig kan zijn)

collage_fotor

De mannen die dit lezen, kunnen in feite meteen wegklikken. Vandaag namelijk een wel heel vrouwelijke life hack! Namelijk: een méga handige app voor als je aan de pil zit!

Twee maanden geleden ben ik begonnen met de pil. Esther tipte mij deze app nadat ik haar vertelde dat ik bang was om de pil wel eens te vergeten, wat je natuurlijk liever niet wilt. Sindsdien gebruik ik deze app alleen maar, en hij is heel effectief: ik heb al een aantal ochtenden met een slaaphoofdje het huis door gedwarreld, toen ik opeens een melding kreeg. Oja! Niet vergeten!

collage_fotorr

Je kunt precies zien welke dag van de strip je al hebt gehad. Gisteren ben ik met een nieuwe strip begonnen (ik schrijf dit op maandag, dus voor jullie gisteren, voor mij vandaag), en je kunt dus precies zien dat ik die ook heb genomen (links). Ook kun je zien hoe laat je hem hebt genomen (rechts), en of dit té laat was, of gewoon ‘laat’ (oeps). Je kunt bij mij heel goed zien wanneer het weekend is: rechter rij (groen) is een gewone schoolweek, links (geel) is het weekend. Iets later dus, maar niet té laat. In dat geval komt de tijd nóg een balkje naar links te staan.  dsc_0123_fotor

Je kunt ook je herinneringen instellen op elk gewenst tijdstip. Ik ben gewend hem in de ochtend in te nemen, maar als jij ‘m in de avond inneemt kun je ook een ander tijdstip instellen voor een herinnering. Mega handig, dus.

Mocht je nou niet het vergeetachtige type zijn, kan deze app je wellicht niet verder helpen. Als je geen risico wilt nemen om ‘m te vergeten, kan deze app misschien heel goed van pas komen! Liefs.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.