Happy 1st of November

Hi November, wat fijn dat je er weer bent! De komende maand ga ik weer een hele hoop dingen doen die ik graag met jullie deel. Lezen jullie mee?

OPEN DAGEN

Deze maand staan er twee open dagen op de planning: volgend jaar ga ik naar het hbo en de keuze die ik moet maken komt nu wel erg dichtbij… Ik ga een dagje kijken in Leeuwarden en een dag in Breda. Ik ben enorm benieuwd naar de studies en de steden, en dus ook heel erg naar wat het uiteindelijk gaat worden. Spannend!

SHOOTEN 

Ook staat er deze maand weer een fotoshoot op de planning. Ik ga Dionne & Geoffrey weer op de foto zetten! Ik heb hen vorig jaar ook al gefotografeerd en ze waren, blijkbaar, erg tevreden, dus ik krijg ze weer voor m’n lens!

FEESTJE VRIENDINNETJE

Lieve vriendin Merel is achttien geworden en viert dat ook deze maand. Dat gaan we natuurlijk goed vieren op een zaterdagavond in november. Enorm veel zin in!

LADIES NIGHT – ALL YOU NEED IS LOVE KERSTFILM

Zoals heel Nederland niet ontgaan is: All you need is love komt met een kerstfilm! Daar is bij ons in het dorp een heuse Ladies Night van, en met het bedrijf van mijn moeder en mij staan we daar weer met een standje de gehele avond. Dat deden we een paar weken terug ook bij de film Doris!, wat ons erg goed beviel.

EXAMEN, FYSIO, TANDARTS

Verder staan er nog wat standaard afspraken op de planning, waaronder mijn laatste Nederlands examen, vier afspraken bij de fysiotherapeut (elke week één) en een afspraak bij de tandarts. Niet zo heel bijzonder, allemaal.

Wat gaan jullie deze maand allemaal doen? En… wie gaat de kerstspullen alvast uit de kast halen? Ik kan niet wáchten tot kerst. Fijne dag! X 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.