Happy June!

Hi allemaal! Het is juni! Eén van mijn favoriete maanden van het jaar, want de temperaturen zijn héérlijk (over het algemeen) en iedereen zit een stuk lekkerder in zijn of haar vel. Alles is vol in leven. Heerlijk! Vandaag deel ik mijn plannen voor de komende maand! Lezen jullie mee?

MEER ME-TIME 

De afgelopen paar maanden zat mijn agenda dagelijks zó vol, dat mijn lichaam op raakte. Gelukkig gaat het inmiddels al een stuk beter dan een paar weken terug, en dus wil ik dat graag zo houden. Ik heb dan ook niet heel veel dingen ingepland voor deze maand, en dus wil ik proberen iets beter voor mezelf te zorgen en dingen te doen die ikzelf ook leuk vind.

RUST IN DE WEEKENDEN

De afspraak die ik met mezelf heb gemaakt gaat vooralsnog erg goed, namelijk: de weekenden in juni vrij houden tot een paar dagen van te voren. Spontane afspraken zijn altijd welkom, maar een maand van te voren elk weekend inplannen leek me voor de maand juni niet zo verstandig, en dus even rust. Heerlijk.

KAPPERSAFSPRAAK

Ook deze maand op de planning: een kappersafspraak! Normaliter is dat niet zo heel bijzonder, behalve dat ik dit keer iets anders met m’n haren ga doen dan normaal… 😉 Stay tuned!

VERJAARDAG VRIENDINNETJE

Liefste Cassedey wordt deze maand 23 jaar (feest!) en dat vieren we natuurlijk ook even. Dat soort dingen mogen altijd ingepland worden, natuurlijk. 😉 Gefeliciteerd, alvast, lief!

LANCERING GEHEIM PROJECT (?)

Het vraagteken achter deze zin staat er met een reden, namelijk: het is nog niet zeker of dit door gaat. Ik ben al meer dan een jaar bezig met het voorbereiden van een geheim project, en we hopen met heel ons hart dat dat deze maand gelanceerd gaat worden. De reden waarom dat nog niet zeker is, is omdat er nog iets opgelost moet worden wat niet zo snel gefixt is. Daar is het wachten nog even op. Maar zodra het zo ver is laat ik het jullie meteen weten!

MEER MET VRIENDINNEN DOEN 

Vanaf juni wil ik meer leuke dingen met vriendinnen ga doen, want ondanks dat ik ze geregeld zie wil ik toch wat meer aandacht aan de vriendschappen die ik heb besteden, want die koester ik enorm. Daarom probeer ik vanaf juni iets vaker met ze af te spreken of te bellen/appen, want dat is natuurlijk altijd gezellig!

Wat gaan jullie deze maand doen? Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.