Happy new month: hi May!

Hi Mei, wat fijn dat je er weer bent! De lente komt er nu toch echt wel aan (hoewel we dat niet geloven als we nu naar buiten kijken…) en we kunnen hopelijk binnenkort weer zonder jas naar buiten. Heerlijk, deze maand. Omdat ik elke maand deel wat mijn planning voor de komende vier weken is, deel ik ook vandaag met jullie wat ik in mei allemaal ga doen.

TWEE WEKEN VAKANTIE

In eerste instantie zou ik één week vakantie hebben, waar ik he-le-maal aan toe was, maar toen we vorige week een mailtje kregen van onze docent dat er onverwachts een week bij aan werd geplakt kreeg ik meteen een dikke glimlach op m’n gezicht. Een hele, volle week extra vakantie. Daar was ik al hélemaal aan toe. Zó lekker. Momenteel zit ik dus al in de eerste week, en ik heb nog een heel aantal dagen vrij. Genieten met een hoofdletter G.

5 MEI – MEGA SPANNENDE DAG!

Aankomende zaterdag heb ik een onwijs spannende dag… Ik ga er nog niet al te veel over vertellen omdat het nog niet voor de volle 100% zeker is en ik jullie nog even in spanning wil houden, maar als alles goed gaat… ga ik LIVE op het internet presenteren! De hele ochtend en middag presenteer ik de livestream van het Bevrijdingsfestival Overijssel en dit wordt uitgezonden op zenuwslopend veel mediasites. AAAA! Ik plaats er zaterdag nog een update over, zodat jullie allemaal live mee kunnen gluren. 😉 Zo-zo-zo spannend!

EXAMENS

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al dat de eerste examens voor de deur stonden, en die heb ik inmiddels al achter de rug. Dikke YAY voor mij: ik ben geslaagd voor beide examens! Omdat ik nog maar sinds een week weet dat ik geslaagd ben voor mijn Engels examen, had ik me al wel ingeschreven voor de volgende examenperiode. Naast een Engels examen doe ik de komende maand ook een rekenexamen. Lucky me: deze telt gelukkig niet meer mee, en dus mag je – feitelijk gezien – zo laag halen als je zelf wilt. Daar ben ik blij mee, want ik ben zo-onwijs-slecht in rekenen.

BLOGGEN WEER OPPAKKEN

Als laatste ga ik deze maand het bloggen weer helemaal proberen op te pakken. Ik heb weer enorm veel inspiratie, motivatie en ietwat meer tijd om verhaaltjes te tikken voor jullie. Mochten jullie nog tips hebben op het gebied van posts die jullie graag zouden willen lezen, laat het me dan weten!

Wat gaan jullie in de maand mei doen? Liefs!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.