Hello, April.

Allereerst: fijne pasen allemaal! ♥︎ Terwijl iedereen aan een paasontbijt zit of het eten voor de paasbrunch klaar maakt, heb ik een klein artikel voor jullie met de dingen die ik de komende maand op de planning heb staan. Lees je gezellig mee?

PASEN

Om maar gelijk te beginnen met vandaag en morgen: pasen! Zelf doen wij niet heel veel aan deze feestdagen, maar het zijn wel altijd gezellige dagen. Zometeen hebben we bij mij thuis een paasbrunch, en vanavond ga ik bij Jarno gezellig eten. Wat doen jullie met Pasen?

DAGJE VRIJ // 3 APRIL

Zó lekker: de dag na Pasen ben ik lekker vrij vanwege een studiedag. De laatste tijd plan ik vrije dagen steeds in, maar deze heb ik lekker even vrijgehouden. Omdat ik momenteel best wel extreem (lees: eigenlijk veel te) druk en dus moet ik even voor mezelf en m’n lichaam kiezen: rust. Natuurlijk ga ik wel achter de laptop werken, maar even niet te veel stress. 😉

BOEKLANCERING HASHTAG WORKMODE

Waaaah, ik heb hier zo veel zin in! Komende 11 april is de boeklancering van Hashtag Workmode: het werkboek van Babe, you got this komt uit en ik ben de hele dag aanwezig met de productie in de rondrijdende bus. De dinsdag daarvoor ga ik er al naartoe en blijf ik die nacht in Groningen slapen met alle meiden die helpen, zo onwijs gezellig. Nu al zin in! We reizen op 11 april door heel Nederland heen en stoppen op vier plekken. Zie ik jou ook ergens onderweg? Kijk hier voor meer informatie.

KLASSENFEEST

Het is nog niet helemaal zeker of ik hierbij aanwezig ben, maar waarschijnlijk wel: het klassenfeest! Dit jaar is het klassenfeest in Hoogeveen (vorig jaar nestelden we ons een nacht in Luttelgeest), en ook dit jaar zit er weer een nacht aan verbonden. Ik ben benieuwd hoe dat afloopt… 😉

KONINGSDAG

Aan het eind van deze maand is het natuurlijk weer tijd voor ons gezellige, oranje feest: Koningsdag! Ik begin deze dag elk jaar iets leuker te vinden, maar omdat ik nog geen achttien ben zijn veel festivals al niet toegankelijk voor mij. Flink jammer. Ik ben op mijn werk ook ingeroosterd, en aangezien ik dubbel betaald krijg vind ik dat stiekem ook wel erg aantrekkelijk. 😉 Misschien dat ik overdag en ’s avonds nog iets ga doen (ik werk van 16:00 uur tot 19:00 uur), maar dat weet ik nog niet precies. Iemand tips?

Wat gaan jullie deze maand doen? Ik vind het ontzettend lekker dat de warme dagen, festivals en terras-temperaturen er weer aan komen. Ik kan niet wachten! Liefs. 

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.