Het begin van de herfst in Leeuwarden

Ohhh, wat ben ik in m’n element these days. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik geniet met volle teugen van de eerste tekens van de herfst en ik loop met een glimlach naar huis toe tussen alle mooie bomen in mijn straat. Vorige week liep ik een klein rondje door mijn wijk in Leeuwarden en ik nam mijn camera mee om dat vast te leggen. Kijk je mee?

Wanneer dit artikel online komt, zijn deze foto’s al een week oud, wat betekent dat de straat er nu alweer compleet anders uit ziet. Ik woon in de Oranjewijk in Leeuwarden en je zou het niet zeggen, maar het staat hier vol met mooie bomen! In de herfst verandert de natuur zó onwijs snel, dat het bijna niet bij te houden is. Daarom sprintte ik vorige week woensdag als een malle naar buiten toen ik zag dat het zonnetje even doorkwam en er al wat kenmerken van de herfst te vinden waren.

Deze week is het herfstvakantie, en dus ben ik een week niet in Leeuwarden. Ik denk dat het volgende week, wanneer ik weer terug kom, zó anders is. Ik hoop het, in elk geval, en als dat zo is ga ik meteen weer naar buiten. Dit keer liep ik een klein rondje rondom mijn wijk omdat ik net te weinig tijd had, maar de volgende keer wil ik proberen een flink stuk van Leeuwarden mee te pakken zodat ik alles kan zien. In de herfst is alles immers het mooist, tijdens de overige drie seizoenen ga je het echt niet zo mooi meer terugvinden. 😉

Omdat ik toch nog vrij vroeg was, is het nog niet volop herfst op onderstaande foto’s, maar ik hoop toch dat jullie dat herfstgevoel van binnen krijgen bij het zien ervan. Wil je nou meer herfstfoto’s bekijken van voorgaande jaren, klik dan even hieronder! Fijne dag! Liefs.

Herfstfoto’s: Maarn 2015, Maarn 2017, Maarn 2018 (persoonlijk favoriet!).

Share:

6 Reacties

 1. 23 oktober 2019 / 09:20

  Wat een mooie foto´s van de omgeving waar je woont.

  • Larissa
   Auteur
   23 oktober 2019 / 16:35

   Dankjewel, wat lief!

 2. 23 oktober 2019 / 12:17

  Aah wat een heerlijke plaatjes! Ik word elk jaar ook weer zo onwijs blij als de herfst weer is aangebroken en de bladeren langzaam verkleuren en vallen.

  • Larissa
   Auteur
   23 oktober 2019 / 16:34

   Dankjewel, Ilona! Ja, fijn is dat hè? Ik ben er echt verliefd op.

 3. 28 oktober 2019 / 18:25

  Wauw, mooie plaatjes! Hier zijn de bomen eigenlijk nog best groen (of kaal), en dat vind ik stiekem best jammer haha

  • Larissa
   Auteur
   28 oktober 2019 / 18:33

   Ja, jammer is dat hè? Ik heb ook altjid het liefst dat alles om mij heen zo snel mogelijk rood-oranje kleurt, haha. Nog eventjes wachten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.