Het is altijd tijd voor #foutekersttruiendag

Ik geef toe dat dit artikel beter online had kunnen komen op #foutekersttruiendag, afgelopen zestien december, maar daar had ik niet aan gedacht. Aangezien het bijna kerst is deel ik ‘m vandaag met jullie.

Al enige tijd wilde ik heel graag een foute kersttrui, al is dit er maar één. Deze scoorde ik bij HEMA voor maar 15 euro, met de tekst: Kiss me now or lose me forever. Heel fout, maar wel heel leuk. Morgen gaan wij met de klas een kerstlunch houden en gaan we ’s middags naar de schaatsbaan, en met een aantal hebben we afgesproken om in de meest foute kerstoutfits te komen. Ik ben heel benieuwd waar iedereen mee komt (uiteraard met z’n alle de Coca Cola sokken boven onze schoentjes uit laten komen), en wellicht dat het me lukt om er een foto van te maken voor jullie.

Ook benieuwd naar deze kersttrui? Je vind ‘m hier in de online winkel van HEMA!

Hebben jullie al een foute kersttrui in huis?

Share:

4 Reacties

 1. 22 december 2016 / 19:17

  Echt te leuk! Helaas is die van mij vorig jaar helemaal verkleurd in de was, nu zit ik zonder.

  • Larissa
   Auteur
   24 december 2016 / 22:44

   Hè, verdorie, dat is vervelend! Wél redenen genoeg om een nieuwe te kopen 😉

 2. 23 december 2016 / 09:59

  Ik heb helemaal geen kersttrui, of in ieder geval geen foute kersttrui. Best erg he, haha.

  • Larissa
   Auteur
   24 december 2016 / 22:45

   Voordat ik deze trui had had ik er ook nooit een, terwijl ik gek ben van kerst, dus het maakt niet uit! Wellicht voor volgend jaar leuk om er eentje aan te schaffen? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.