Het nieuwe jaar in met een mini-break

Hi allemaal! Hoe is het met jullie? Zijn jullie alweer begonnen op werk of met studeren? Voor mij begint vandaag officieel school weer, en dat brengt mij op het onderwerp van vandaag…

Ik had het liever anders gezien, maar het is even niet anders: een mini-break van mijn blog. Het is nog nooit zo nodig geweest als nu. De komende drie weken zijn mijn laatste weken op school: daarna ga ik op stage en moet ik afstuderen. Er zijn in de komende drie weken ontzettend veel deadlines die ik nog moet halen en examens die ik moet maken: eigenlijk 50% van het afstuderen doe ik in de komende drie weken.

Mijn voornemen was om dat allemaal te combineren met blogs schrijven en social media, maar helaas… Ik loop te veel achter met schooldeadlines dat ik nu echt even prioriteiten moet stellen. En mijn blog komt daarmee, voor een korte tijd, even wat lager in het lijstje. 

MAAR! Niet getreurd: het zal voor maximaal drie weken zijn. Langer dan dat kan ik ook niet zonder mijn blog. En wie weet verschijnt er tussendoor alsnog een artikel als ik even afleiding zoek, maar dat kan ik niet beloven.

Geen zorgen: over drie weken ben ik terug met heel veel nieuwe content. Voor nu ga ik even (deels) afstuderen. Liefs! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.