Hey augustus! – Mijn doelen voor augustus

Augustus is aangebroken! Deze nieuwe maand staat in het teken van een aantal veranderingen en gelukkig staan er ook een hele hoop leuke dingen op de planning. Er zijn een aantal doelen die ik in de maand augustus voor mezelf heb opgesteld. Lezen jullie mee?

MIJN KAMER INRICHTEN

Deze maand kan ik in mijn nieuwe kamer, en daar moet toch nog best het een en ander gebeuren! Ik wil het zo goedkoop mogelijk houden, maar het moet natuurlijk wel een fijne kamer worden wat helemaal mijn eigen plekje is. We gaan deze maand een aantal keer klussen en het een en ander indelen, en dan is het af. Het is gelukkig maar een kamer, dus het is niet mega veel werk. Zodra het af is deel ik de before-en-after foto’s met jullie!

LEUKE ACTIVITEITEN MEEPAKKEN

In de maanden juni, juli en augustus staan er altijd een hele hoop leuke evenementen en festivals op de planning, dus ook in de maand augustus wil ik wat leuke activiteiten meepakken. Ik probeer zo veel mogelijk met vrienden te zijn, uit te gaan, festivals te bezoeken en dagjes weg te gaan. Ik hoef niet veel te werken, dus dat moet vast goedkomen. Even leuke dingen doen, heerlijk!

EEN MAANDJE SPORTEN

Tsja, dat sporten is de afgelopen tijd niet zo goed gegaan. Sinds ik mijn teen gebroken heb heb ik niet meer gesport. In het begin kon dat natuurlijk ook niet met m’n teen, maar op zich zou ik het nu wel weer kunnen proberen. Helaas heb ik toch nog wel last van m’n teen met bepaalde bewegingen en ben ik niet zo gemotiveerd meer, dus daar gaat het al fout. Mijn abonnement loopt tot augustus of september, en ik ga daarna geen nieuw abonnement meer nemen omdat ik ga verhuizen. Ik ga dus deze maand nog kijken of ik het sporten nog even op kan pakken, puur zodat ik me fit voel.

VERJAARDAGSPLANNEN MAKEN

Je moet voor je zien dat ik bij deze titel als een irritant vliegje met m’n handen in elkaar wrijf: noem het maar gerust verjaardagsplannen smeden. Ik vind het elk jaar weer een uitdaging om mijn verjaardag leuk en tof te maken, maar gelukkig (voor mezelf) heb ik dit jaar de lat wat lager gelegd. En guess what: ineens komen er veel meer ideeën naar boven (pfoe, dat is gelukkig ook niet algemeen bekend). Ik heb dus heel wat leuke plannen en wil het niet al te moeilijk maken, maar wel leuk. En het is natuurlijk ook leuk er gewoon een gezellig, simpel dagje van te maken. Of twee. Drie. Hahaha.

STUDIE VOORBEREIDEN

Vanaf september ga ik weer studeren en dus is het tijd mijn studie een beetje voor te bereiden. Natuurlijk hoeft dat nu nog niet uitgebreid, maar ik moet wel het een en ander betalen en boeken aanschaffen. Al deze dingen, die van tevoren gedaan moeten worden, moet ik wel even regelen deze zomer. En nee, daar heb ik zeker geen zin in, haha.

VOLOP INSTAGRAMMEN

Ik vind het leuk, Instagram. En dus gaan we ermee door. Zowel mijn blog als mijn Instagram-account groeien sinds ik actief op Instagram zit en ik heb nog onwijs veel leuke ideeën voor de komende tijd. Ik ga dan ook proberen zo veel mogelijk te Instagrammen zodat jullie daar ook kleine updates krijgen.

Wat zijn jullie doelen voor augustus? Let me know! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.