Hi augustus, ik kijk naar je uit!

Hoi allemaal! Of liever gezegd: hoi augustus! De achtste maand van het jaar is van start gegaan, en om heel eerlijk te zijn is dit altijd al mijn favoriete maand geweest (want ik ben jarig, uiteraard). De komende paar maanden zijn ontzettend druk, maar heel leuk! En er zijn drie dingen waar ik in het bijzonder naar uit kijk…

MEERPAALDAGEN 2017

Voor het tweede jaar op rij ben ik vrijwilliger bij het leukste evenement uit onze buurt: de Meerpaaldagen! De afgelopen maanden ben ik er – as you will know – enorm druk mee geweest en volgende week is het dan eindelijk zo ver! Ik heb er weer heel veel zin in, en stiekem ben ik ook wel weer blij als het achter de rug is zodat je je weer op andere dingen kunt focussen. Maar eerst alle artiesten ontmoeten en ze vertellen dat ze een interview met mij hebben gehad (terwijl sommigen dachten dat ik al kinderen had of 26 jaar klonk, oeps).

STAGE

Vanaf 21 augustus zal ik part-time stage lopen bij Hashtag Workmode, en vanaf de tweede week september full-time. Ondanks dat ik nu al weet dat het een pittige stage is en het zwaar wordt met de reistijd, heb ik er belachelijk veel zin in en kan ik niet wachten om aan het werk te gaan en alle inspirerende meiden/vrouwen te kunnen en mogen spreken.

17e VERJAARDAG

En dan aan het einde van de maand is het zo ver: mijn zeventiende verjaardag. De leeftijd waarop je niks meer mag dan het jaar ervoor, behalve AUTORIJDEN! Want als het goed is ga ik ergens rond oktober afrijden, spannend!

Waar kijken jullie heel erg naar uit? Ik vind het zelf altijd fijn om leuke dingen in het vooruitzicht te hebben. Jullie ook? Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

  1. 2 augustus 2017 / 13:21

    Alvast veel succes met je stage en alvast gefeliciteerd met je verjaardag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.