Hi december – mijn plannen

Waaah, het is december! En dat betekent maar één ding: heel veel feest, gezelligheid en eten. Deze maand zit voor iedereen vaak barstensvol, zo ook voor mij. Gelukkig ga ik wel een hele hoop leuke dingen doen! Benieuwd? Lees dan snel verder!

KERSTMARKT HAARLEM

Deze maand ga ik een weekendje naar de kerstmarkt in Haarlem! Dat schijnt een hele leuke en grote kerstmarkt te zijn, dus ik ben heel benieuwd! We gaan van vrijdag tot zondag, dus als iemand nog tips heeft voor hotspots in Haarlem, let me know!

KERSTGALA

In de tweede week van december is er een kerstgala hier in Leeuwarden voor studenten van NHL Stenden en daar gaan wij als het goed is met een gedeelte van de klas naartoe. Het is in de stad en op de een of andere manier hebben ze Justin Mylo gestrikt om te draaien, dus dat is wel de moeite waard even langs te gaan. 😉

DAGJE + AVONDJE GRONINGEN

Omdat het vorige week zo gezellig was in Groningen besloten we dat we snel nog een keertje een avondje moesten inplannen. Het is nog niet helemaal zeker, maar ik hoop deze maand nog een keer gezellig een dagje naar de andere stad in het Noorden te gaan voor een bezoekje!

KERSTMARKT MET DE WINKEL

Hoe leuk! In december hebben we met onze winkel een kerstmarkt op de planning staan! We zijn gevraagd door een bedrijf hier in de buurt – waar ik later meer over vertel – om met onze spullen op hun druk bezochte kerstmarkt te staan en dat willen we natuurlijk maar al te graag! Afgelopen week hebben we alles doorgesproken en 13 december vind de kerstmarkt plaats! Zo onwijs gaaf!

KERSTBORREL

In de week voor de kerstvakantie is het gekkenwerk: er staan zo veel afspraken op de planning! Op dinsdagavond ben ik in Deventer voor een kerstborrel (+ gourmetten) met vrienden! Karlijn kwam met het idee en ze heeft meteen alles gepland. Super gezellig!

VIER VERJAARDAGEN IN EEN WEEKEND

Diezelfde week heb ik, na een paar volle dagen school, vier verjaardagen in 48 uur! Haha. Dat doet me een beetje denken aan de film Four Christmases. 😉 Ik heb op vrijdag twee verjaardagen die beide zo’n beetje aan de andere kant van het land zijn (oh oh), en zaterdag twee hier in het dorp. Verjaardagen vind ik altijd wel onwijs gezellig, dus ik heb er wel zin in!

WIJNPROEVERIJ

Ergens na kerstmis heb ik ook nog een wijnproeverij gepland staan. Die was een beetje in het vergeethoekje terecht gekomen omdat ik de vorige net achter de rug had, maar ik moet voor deze toch even het een en ander gaan plannen, haha. Voor mij is het de tweede keer dat ik zo’n zelfde wijnproeverij organiseer, maar voor anderen niet dus dat is erg leuk!

HEEL VEEL FEESTEN + HEEL VEEL ETEN

Ja, december staat natuurlijk ook een beetje bekend als de maand die sprankelt. Van mij mag december wel dubbel zo lang duren. Feestje hier, feestje daar, glitters hier en glitters daar. Het is zo gezellig overal. Daarom heb ik tussendoor ook heel wat feestjes en eet-afspraken gepland staan, en daar kort ik in een maand als deze ook zeker niet op. In januari is alle pret weer voorbij en moeten we weer elf maanden wachten, dus geniet er extra van. 🙂

Wat zijn jullie grootse plannen voor deze laatste maand van het jaar? Heel veel liefs! X

Share:

4 Reacties

 1. 2 december 2019 / 13:06

  Klinkt als leuke vooruitzichten. Ik ga lekker een weekendje naar Nijmegen met mijn moeder en vier kerst gewoon lekker thuis, waarna een vriendin komt die tot oud & nieuw gezellig blijft.

  • Larissa
   Auteur
   6 december 2019 / 09:30

   Oh, wat leuk! Nijmegen lijkt mij ook nog leuk een keer te bezoeken!

 2. 3 december 2019 / 14:58

  Dat klinkt als een heerlijke decembermaand! Veel gezelligheid, leuke uitjes en natuurlijk veel eten haha. Wat veel trouwens, 4 verjaardagen in 48 uur, maar wel heel gezellig.

  • Larissa
   Auteur
   6 december 2019 / 09:30

   Haha, veel hè. Dat vind ik zelf ook wel een beetje. Maar een leuke decembermaand is het zeker! Ga jij nog wat leuks doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.