Hi March… Where is spring?

De maand maart is altijd de eerste maand van het jaar waarin mensen weer wat meer opbloeien: januari en februari zijn de blauwe maandagen onder de blauwe maandagen. Maart is ook niet ons geluksengeltje (en al helemaal niet wat het weer betreft), maar we komen in de richting van het voorjaar. En laten wij Nederlanders daar nét heel erg goed op gaan. Kijken jullie mee naar de plannen die ik deze maand allemaal heb?

THE SELF-MADE SUMMIT

Volgende week donderdag mag ik meehelpen met een van de leukste dingen ever: The Self-Made Summit! Dit is een evenement wat Emilie Sobels, mijn oude werkgever bij Hashtag Workmode, organiseert in Amsterdam en het wordt grootser dan je je kunt bedenken. Súper vet. Omdat ik daar stage gelopen heb en altijd wel mijn handen uit de mouwen wil steken op evenementen, vroegen ze mij dit keer weer te helpen met het evenement. Daar heb ik dus onwijs veel zin in, dat begrijp je wel. Wie van jullie zie ik daar?

UIT ETEN

Nu ik op stage ben zie ik mijn vrienden uit de klas niet meer, en dus leek het mij leuk elkaar binnenkort weer even te spreken. We besloten uit eten te gaan met een klein select groepje: alleen een paar mensen die in de randstad stagelopen. Gewoon, gezellig, even bijpraten en lekker eten. In Amsterdam, again. Hoe hadden jullie ook anders kunnen verwachten?

BORRELEN

Vrijdagavond 15 maart heb ik een borrel gepland staan van de Meerpaaldagen: het evenement waarvan ik al drie jaar in de organisatie zit (dit wordt mijn vierde jaar alweer!). We hebben elkaar al een aantal maanden niet gesproken en gaan even bijpraten en de eerste zaken vast doornemen voor de komende editie.

FULLTIME STAGE + WERKEN

Voor de rest loop ik een ‘soort van’ fulltime stage. Hierover schrijf ik volgende week meer (het artikel staat al klaar ;-)). Ik werk vier dagen in de week en probeer zo veel mogelijk tijd daarbuiten vrij te plannen om ook nog een beetje rust en overzicht te houden. Daarnaast werk ik nog bij de supermarkt, zo heel af en toe bij de kledingwinkel en natuurlijk voor m’n eigen bedrijven. Stil zit ik dus zeker niet. 😉

Wat gaan jullie in de maand maart allemaal doen? Hebben jullie ook zo’n zin in het voorjaar? Van mij mag ‘ie nu wel komen. Liefs.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.