Hi october, my favorite

Mijn meest favoriete maand van het jaar is daar: oktober! ♥︎ Ik vind oktober de fijnste maand die er is en vandaag vertel ik jullie waarom. Ook deel ik mijn plannen voor de gehele maand (en ik ga iets heel leuks doen!). Lezen jullie mee?

Mijn favoriete seizoen…

Om mij heen word ik dagelijks voor gek verklaard als ik zeg dat de herfst – regen, kou, winterperiode – mijn favoriete seizoen is, maar ik snap daar niks van. Ik vind de zomer en winter maar niks: geef mij maar herfst. In oktober en november vind ik dat de herfst altijd op z’n best is en dus kan ik niet wachten om deze maand veel de buitenlucht in te duiken, te wandelen, fotograferen en genieten van de bladeren die op de grond vallen. Héérlijk.

RIVERDALE SEASON 3

Ok, dit is misschien niet helemaal een activiteit die ik ga doen, maar wel iets waar ik naar uitkijk: Riverdale begint volgende week weer! Ohhh, wat hebben we hier lang op gewacht! Riverdale is één van mijn favoriete series en Jughead Jones is mijn favoriete personage – kuch, Cole Sprouse, kuch – die er is.

AMSTERDAM DANCE EVENT

Ook ga ik deze maand, voor de derde keer op rij, naar het Amsterdam Dance Event. Dit jaar ga ik samen met Lizzy naar Martin Garrix: waar ik al twee keer eerder ben geweest. Anders in vergelijking met voorgaande jaren is dat ik dit jaar voor het eerst naar de 18+ editie mag, wat betekent dat we de hele nacht in de RAI doorfeesten en ’s ochtends de eerste trein terug nemen. Zin in!

HERFSTVAKANTIE 

Aan het einde van deze maand heb ik herfstvakantie. Wat ik dan precies ga doen, weet ik nog niet, maar ik wil in elk geval iets leuks doen en een beetje rusten. Ik merk dat school nu toch wat meer prioriteit krijgt aangezien het einde toch wel begint te naderen, dus daar probeer ik me iets meer op te focussen.

Wat gaan jullie de komende maand allemaal doen? Zie ik nog meer van jullie op het Amsterdam Dance Event? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

 1. 2 oktober 2018 / 07:30

  Ik hou van de herfst! En Oktober is ook zeker mijn favoriete maand. <3
  Geniet van de maand Oktober!
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   4 oktober 2018 / 09:03

   Jij ook! X

 2. 9 oktober 2018 / 14:16

  Super leuke blog weer. Ben ook helemaal fan van oktober.
  Liefs,

  Quinta Danisha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.