Hi oktober, fijn dat je er bent

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Zelf heb ik het enorm druk en dat brengt mij meteen bij het onderwerp van vandaag: oktober! Oktober is inmiddels al weer een kleine week begonnen en ik heb deze maand een héle hoop op de planning staan. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Er staan een hele hoop leuke activiteiten op de planning, maar helaas ook minder leuke zoals mijn theorie-examen. Ik heb alle activiteiten en momenten waar ik naar uit kijk op een rijtje gezet! Let’s start…

BABE, YOU GOT THIS Q&A – 4/10

Afgelopen woensdag had ik vanuit mijn stage een event: de Babe, you got this Q&A! Dit speelde zich af in de bibliotheek in Rotterdam en ik was de hele dag aanwezig om te helpen met het opzetten van het gehele evenement. Het was ontzettend leuk en een groot succes!

HASHTAG WORKMODE ACADEMY #3 – 10/10

We gaan gelijk nog even door in de stage-events, want aanstaande dinsdag is het tijd voor de derde Hashtag Workmode Academy! De vorige was een week geleden en ging over Facebook Marketing. Ontzettend leuk om daarbij aanwezig te mogen zijn, en dus ben ik er dinsdag weer bij! Dit keer gaat het over Pinterest Marketing. Zin in!

RIVERDALE SEASON 2 – 11/10

Yes, het is bijna zo ver! Het tweede seizoen van Riverdale komt volgende week op Netflix! Ontzettend veel zin in en enorm lang naar uit gekeken! Wie van jullie gaat er nog meer kijken volgende week woensdag?

THEORIE-EXAMEN – 12/10

Dan is het ook weer tijd voor mijn theorie-examen… Helaas maar waar moet ik volgende week voor de vijfde keer examen doen en mijn buik keert al om zodra ik er aan denk. Ik zie er enorm tegenop maar ondanks dat hoop ik met heel mijn hart dat ik het dit keer wél haal…

GEZELLIG MET VRIENDINNEN – 14+15/10

Nu ik zo druk ben met stage heb ik wat minder tijd om af te spreken met vriendinnen doordeweeks, maar des te beter om in het weekend met ze af te spreken! Op zaterdag 14 oktober ben ik samen met Lizzy, en op zondag 15 oktober gaan Dionne en ik foto’s maken! Gezellig!

MEERPAALDAGEN KICK-OFF VERGADERING – 18/10

De Meerpaaldagen zijn al weer een paar maanden achter de rug en het begint nu toch echt weer tijd te worden om te gaan vergaderen over de 27e editie. Ik weet nog niet zeker of ik erbij zal zijn vanwege stage, maar ik ga mijn best doen! Want eerlijk is eerlijk: het is ook best wel weer even gezellig met het hele team.

MARTIN GARRIX SHOW – 21/10

Aanstaande 21 oktober is het eindelijk weer zo ver: de Martin Garrix show! Ik ga dit jaar voor de tweede keer en ik heb er intens veel zin in! <3 Benieuwd naar hoe ik het vorig jaar vond? Je leest het hier.

DAGJE NAAR MAARN – 29/10

Dit onderwerp heb ik al vaker besproken op mijn blog, dus ik zal het kort houden: aan het einde van de maand gaan we weer gezellig naar het prachtige Maarn! We gaan wandelen in het bos, de perfecte vliegenzwam zoeken en enorm veel mooie foto’s maken in de natuur. En niet te vergeten: warme chocolademelk drinken! Y-e-s. Ik leef helemaal op bij het idee alleen al dat dit jaarlijkse uitje weer ingepland staat! 🙂

Wat ga jij in de maand oktober allemaal doen? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie planning! X

Share:

5 Reacties

 1. 6 oktober 2017 / 12:20

  Jaaa Riverdale! Daar kijk ik ook naar uit, en wat gaaf dat je naar Martin Garrix gaat! Ik heb hem één keer op een festival gezien maar zou nog graag eens naar echt een show van hem willen gaan!

  Mijn oktober is vooral druk met verjaardagen en eind oktober staan 5 dagen Barcelona op de planning 🙂

  • Larissa
   Auteur
   7 oktober 2017 / 15:24

   Oeh, Barcelona! Dat klinkt heel erg lekker! Geniet ervan. <3

 2. 7 oktober 2017 / 10:51

  Wat een leuke plannen allemaal! Ooh, ik wist niet dat Riverdale opnieuw begon, wat een leuk nieuws! Ik vond dat echt een fantastische serie, ben benieuwd naar het vervolg.

  • Larissa
   Auteur
   7 oktober 2017 / 15:25

   Yes, ik ben ook enorm benieuwd! Volgens mij aanstaande woensdag of donderdag is de eerste aflevering er weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.