H&M wishlist AW17/18

Blouse met volantmouwenEnkellaarsjes met ritsSjaalBlouse met printJas met luipaard dessinTrui BEAUGrijze broekGeruite winterjasEnkellaars met riempjesZwarte blouse met sterrenprintOorbellenBlouse met bloemenSuède rokRibgebreide hoofdbandTrui met V-vormRode kanten jurkOkergele trui.

Goedemorgen! Toen ik de afgelopen paar weken met een bedroefd gezicht naar de regendruppels op het raam keek begon het opeens enorm te kriebelen: de herfst is onderweg! En toevallig was H&M er als de kippen bij en hebben zij een groot deel van de herfstcollectie al uitgebracht. En vandaag deel ik mijn knusse wishlist met jullie!

Als ik aan herfst denk, denk ik – na de vallende bladeren en mooie natuur – direct aan okergele- en bordeauxrode kledingstukken. Sjaals, enkellaarsjes, jassen tot aan je knieën en de meest comfy stofjes. Ja, ik ben helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en heb dan ook met alle liefde de leukste en mooiste items uitgekozen.

En oh, wat wil ik deze items graag kunnen toevoegen aan mijn kledingkast. Mijn favorieten? De zwart-wit geblokte blouse (links bovenin), het enkellaarsje wat ernaast staat en het rode kanten jurkje (thinking about Christmas already…).

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van H&M? En hoe vinden jullie het als ik af en toe zo’n wishlist deel? Dit heb ik namelijk nog nooit eerder gedaan op mijn blog. Wellicht dat ik dit wel wat vaker ga doen! Vergeet niet te genieten vandaag! X Larissa

Share:

2 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   5 september 2017 / 10:35

   Die combinatie lijkt me echt heel mooi! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge