Hoe ik de laatste weken van mijn vakantie invul

Wow, wat vliegt de tijd voorbij! De laatste weken van mijn zomervakantie zijn officieel ingegaan en dat ging allemaal toch ineens sneller dan dat ik had verwacht. Vandaag vertel ik jullie waar ik de laatste weken van mijn vakantie mee op ga vullen! 

Eigenlijk zijn er maar twee dingen die ik in de laatste paar weken van mijn vakantie ga doen: werken en proberen rust in te plannen. Vorige week besefte ik mij ineens hoe snel deze vakantie ging en dat ik eigenlijk alleen nog maar aan één stuk door heb gewerkt. Daarom gooide ik mijn planning eventjes een klein beetje om.

WERKEN

Onder het woord werken versta ik niet alleen mijn bijbanen in de supermarkt en in de kledingwinkel, maar ook het eigen bedrijf van mijn moeder, mijn eigen freelance opdrachten en mijn blog. Als ik aan het werk ben, betekent dat dus niet meteen dat ik niet thuis achter mijn laptop zit. Dit, wat ik hier nu doe – schrijven voor mijn blog -, is óók mijn werk. Daar blijf ik de laatste weken nog gewoon mee bezig. Dat scheelt, want schrijven is net zo goed mijn hobby als mijn werk, dus dat maakt het een stuk makkelijker!

RUST PROBEREN IN TE PLANNEN

Ik heb op het moment dat ik dit schrijf nog drie weken vakantie, en op het moment dat jullie dit lezen nog twee. Twee volle weken waarin ik veel werk, maar ook nog een aantal dagen rust heb ingepland. Letterlijk, want met hoofdletters in het paars gemarkeerd staat er ‘RUST’ in mijn agenda. Even tekenen, lezen, Netflixen (dáár heb ik zin in), Youtube-video’s kijken en creatief bezig zijn. Dat betekent rust voor mij, en dat ga ik de komende weken ook zeker even doen.

Op 10 september begin ik weer met school, en daar schrijf ik tegen die tijd een apart artikel over. Dit, omdat er veel te vertellen valt aan jullie over dat onderwerp. Wanneer begint school en/of werk weer voor jullie? Volgens mij al eerder, volgende week? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.