Hoe mijn doorsnee zaterdag er uit ziet

Goeiemorgen allemaal! Brrr, wat is het koud, hè? Ik heb het nu wel echt gehad met deze ijzige kou. Afgelopen zaterdag bleef ik dus ook lekker binnen, en fotografeerde ik voor jullie de hele dag wat ik deed en meemaakte. Kijk je gezellig mee?

In het weekend zet ik nooit een wekker, maar wordt ik eigenlijk vrij snel wakker omdat mijn schoolritme er helemaal in zit. Daardoor wordt ik vaak rond 07:00 uur wakker, draai ik me nog even om en wordt ik opnieuw wakker rond 09:00 uur. Soms ga ik meteen uit bed, soms blijf ik nog een uurtje liggen. Vandaag koos ik er voor om nog lekker een uurtje te blijven liggen, omdat ik gesloopt was van afgelopen week.

Nadat ik had ontbeten (oeps, vergeten foto van te maken!) begon ik aan mijn ellendig lange to-do lijstje. Er stonden ruim 30 (!) punten op mijn lijst en dus mocht ik snel van start gaan. Ik begon met het opruimen van mijn kamer, want doordeweeks maak ik er altijd een bende van omdat ik altijd snel weer door moet. Hier zie je rechts wat kaftpapier, wat ik weggeef aan een kennis van ons omdat ik het zelf niet meer gebruik. Links zie je de mega grote box met goodies die ik kreeg voor een samenwerking. Yay!

Kijk, dit bedoel ik dus met ‘bende’. Jep, ik kan er wat van… Gelukkig is nu alles weer opgeruimd ;-).

Nadat ik mijn kamer had opgeruimd en mijn schonen kleding in m’n kast had gehangen, begon ik aan de dingen die ik op mijn laptop moest doen. Artikelen bedenken, schrijven, mails versturen en even m’n bureaublad opruimen. Want oh, wat voelt dat lekker! Ik ben overigens ook echt verliefd op mijn nieuwe laptop achtergrond. Love it.

Ik liep wat vertraging op met mijn to-do lijstje, doordat dit mormel zich op mijn schoot werkte en mijn laptop zo goed als van de bank af geduwd werd. 😉 Neem de ruimte, meid.

Snel even de was ophangen… Check! Dit soort dingen zet ik dus ook gewoon in mijn to-do lijstje: was ophangen/tafel opruimen/nagels knippen/fruit eten. Pure reminders. Anders vergeet ik de helft, en daarnaast vind ik dat ‘afvink’-gevoel enorm chill, dus zet ik er liever iets meer op dan te weinig!

Op een van de eerste foto’s, die van mijn bureau, zag je her en der wat schelpen en ook deze zeester liggen. Nee, ik ben niet spontaan naar een Caribisch gebied gevlogen, maar heb deze spullen allemaal gekregen. Een paar maanden geleden is een hele lieve kennis, vriendin van ons overleden. Momenteel wordt haar huis leeggehaald, en haar dochter had gezegd dat we alle schelpen en souvenirs mee mochten nemen, als we wilden. Ontzettend lief en heel erg bijzonder! Ik nam deze zeester mee (die als het goed is hartstikke echt is!), een paar grote schelpen en wat kleine schelpjes. Heel bijzonder, dit. En: hoe gaaf is deze zeester?

Rond 12:00 uur was het licht perfect en besloot ik wat foto’s te maken voor de samenwerking die ik heb met smartphonehoesjes.nl. Ook hierbij ben ik erg goed in het creëren van rommel, haha. De foto’s zien jullie komende week!

Even lunchen met mama! Het ziet er ietwat onsmakelijk uit (sorry), maar het was onwijs lekker!

Deze powerbank had ik ook cadeau gekregen van smartphonehoesjes.nl, en ik testte hem uiteraard gelijk even uit. En eerlijk: tot nu toe ben ik heel tevreden! Hij heeft m’n mobiel de hele middag opgeladen zonder leeg te raken. Niet slecht!

Ook op mijn to-do lijstje: ‘Stroopwafeltaart maken’. Dat moest, omdat de kwark die we hiervoor hadden gekocht op moest en het zonde was om die niet te gebruiken. Vandaar dat dit per se dit weekend gedaan moest worden, en dus ben ik gaan bakken. Echter, bleek dat er helemaal geen kwark in hoort (hoe ik daar dan weer bij ben gekomen…?) en ik kwam daar nét op tijd achter. Pfieuw! Ging dat bakken bijna weer mis, haha.

Ready! Nu 2,5 uur in de koelkast en daarna is hij klaar om te serveren!

Na het bakken heb ik nog een aantal uur op de laptop gewerkt, bewerkte ik de foto’s die ik vanmiddag had genomen en kreeg ik bíjna mijn hele to-do lijstje af. Niet helemaal, want ik werd opnieuw afgeleid door iemand die maar al te graag op mijn laptop wilde liggen… Hm. Voor deze ene keer dan maar. 😉

Na het eten kwam vriendinnetje Esther langs, onwijs gezellig! Ze keurde mijn stroopwafel taart goed (YES!) en we keken Gilmore Girls. Ik begon een jaar geleden met deze serie, keek hem in een jaar tijd volledig af net als Esther, en een paar weken terug besloten we om samen alle afleveringen vanaf het begin opnieuw te kijken. ZO LEUK! We zijn nu bij aflevering 4 van seizoen 1.

Dat was mijn zaterdag! Elke zaterdag ziet er bij mij anders uit, soms heb ik ook nog afspraken of spreek ik overdag af met vriendinnen. De meeste zaterdagen ben ik bezig met achterstallig werk, van dingen waar ik de week daarvoor niet aan toe kwam, haha. Vinden jullie het leuk om af en toen zo’n artikel te lezen? Liefs!

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

5 Reacties

 1. 19 maart 2018 / 09:30

  Ik herken het heel erg hoor, van die mini-dingetjes op m’n to-do list zetten (hier zijn bijv. ‘nagels een ander kleurtje’ of ‘haren wassen’ ook vaak genoeg te vinden :P). Leuk om zo’n doorsnee zaterdagje te zien!

  • Larissa
   Auteur
   19 maart 2018 / 09:47

   Haha, precies, zo chill! En thanks! 🙂

 2. 19 maart 2018 / 10:16

  Wat een gezellige en productieve zaterdag, leuk om te zien!

  • Larissa
   Auteur
   19 maart 2018 / 14:30

   Dankjewel, Anna!

 3. 19 maart 2018 / 21:59

  Wauw, je maakt echt mooie foto’s! Welk programma gebruik je voor het bewerken en welke camera heb je?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.