Hoera! Ik heb een nieuwe fiets!

Na zeven jaar (!) op dezelfde fiets gefietst te hebben, vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe fiets. Eentje die niet veel te klein, veel te roze en veel te kinderlijk was. Zo gezegd, zo gedaan. Ik speurde het hele internet af, en wist uiteindelijk deze fiets te bemachtigen! Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

Goed, voor wie mij persoonlijk kent zal weten dat ik voorheen rondfietste op een – ahum – best kinderlijke fiets die én veel te klein was, maar ook niet meer bij mij paste. Er zat nog een zogeheten ‘bokkestuur’ op (ja, die sturen waar je op de middelbare school op kon liggen) en een rekje achterop voor mijn veel te zware schooltas. Ik kreeg deze fiets in groep zeven (!) en heb er jarenlang met plezier op gefietst (thanks mam!), maar was er nu toch echt uitgegroeid.

Het model wat ik nu heb, een Cortina U-4 Transportfiets, was er een die ik al langere tijd op het oog had en onwijs graag wilde kopen. Echter, was die altijd veel te duur, want ik heb best veel eisen voor een fiets. Zo wilde ik geen terugtraprem, maar handremmen, en daarnaast moest de fiets voorzien zijn van minimaal drie versnellingen. Je komt dan al snel heel duur uit. Dat krijg je, als je zo kieskeurig bent als ik. 😉 Oeps.

Nu, een aantal jaar verder, was ik zó klaar met mijn oude fiets dat ik m’n spaargeld bij elkaar heb geraapt en deze fiets alsnog kocht. Gelukkig via via wel een heel stuk goedkoper dan normaal (yes!), en ik ben er me-ga blij mee. Hij fietst fijn, ik zit veel rechter op (hoera, voor m’n rug!) en heb ein-de-lijk een rekje voorop: iets wat ik al járenlang graag wil.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe fiets? Ik ben er ontzettend blij mee! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

P.s.: Mijn oude fiets staat nog steeds te koop! Hij is voor mij te klein, maar misschien voor jou of iemand die je kent nog wel goed! Klik hier voor de Marktplaats-link! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.