Home accessoires wishlist – studentenkamer!

Al jarenlang lees ik van andere bloggers de home accessoires wishlists in het teken van verhuizingen. Zelf heb ik er ook al een aantal geschreven, maar ik ging natuurlijk nooit écht verhuizen. Tot nu, en dus is mijn wishlist mega realistisch en word ik helemaal vrolijk van dit gecreëerde moodboard. Kijken jullie mee?

GOUD EN GROEN

Wat je als eerste opvalt bij het zien van mijn moodboard is dat alles in goud- en groentinten is. Nou was mijn insteek van tevoren al wel dat ik groen als accentkleur in mijn kamer wilde, maar hier heb ik niet bewust op uitgezocht bij het maken van deze collage. Pas later zag ik dat alles groene tinten heeft, haha. Gelukkig dan ook maar, dat mijn stoelen en accessoires nu al groen zijn en het dus alleen maar aangevuld kan worden met extra veel groen. Ik vind het groen ook heel leuk bij de gouden details: love goud. Alles moet goud. Ik ben helemaal tevreden over deze combinatie.

MUURDECORATIE

In bovenstaand moodboard zie je een aantal decoratieve spullen voor aan de muur: lijstjes, posters, spiegels. In mijn ogen kan muurdecoratie een kamer maken of breken. Pas wanneer je iets aan je muur ophangt, zie je wat het verschil is en hoe kaal het was zonder decoratie. Een spiegel is heel belangrijk omdat deze je kamer (in dit geval: kleine studentenkamer) veel ruimer laten lijken. Hierdoor heb je het idee dat er veel meer ruimte is terwijl de kamer eigenlijk vrij klein is.

GEURKAARSEN

Deze is typisch gevalletje studentenkamer: in een studentenkamer kook je en heb je ’s avonds dus ook te maken met de geur van eten. Daar ontkom je niet aan. Des te fijner om na het eten een sterke geurkaars aan te kunnen steken zodat de geur gauw weer uit je kamer verdwijnt en plaats maakt voor een lekkere geur naar keuze. Tip!

De komende tijd ga ik langzaam maar zeker het een en ander decoreren: ik kijk er enorm naar uit. Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.