Hoogtepunten van januari ⚡️

Wat duurt ‘ie lang, hè?! Het lijkt alsof het al maandenlang 2020 is en januari maar niet stopt met het zijn van januari. En dan hebben we nog februari, maart… Is it summer yet? Nope. Dus laten we er maar het beste van maken! Persoonlijk vind ik het wel even lekker: tijd om op gang te komen, in alle rust aan het jaar beginnen. De zomermaanden zijn al druk genoeg. Naar het strand, feestje hier, feestje daar, drie keer per week barbecuen. Ik kan niet wachten, maar januari was ook een hele fijne maand! Lees je mee?

Het oude jaar eindigen en het nieuwe jaar beginnen met een gouden oud & nieuw feestje tot diep in de nacht 🌟 De laatste paar deadlines voor school in een paar dagen tijd er doorheen werken 🌟 En… diezelfde deadlines twee dagen van tevoren al klaar hebben en een dag van tevoren inleveren. Larissa, wat heb je met de oude Larissa gedaan? Waarom heb je het niet te laat af? Hahaha. 🌟 GEEN tentamens hebben dit semester dus twee weken VAKANTIE! In janauari! Hell yes. 🌟 Twee keer op kraamvisite in een week tijd, zo zoet! 🌟 New year new hair: een afspraak bij de kapper om je haar weer te laten knippen en verven 🌟 Dat het dan super veel mensen opvalt dat je je haar hebt geverfd, terwijl het bijna je eigen haarkleur is: zo leuk! 🌟 Payday 🌟 Another pay day 🌟 In Leeuwarden op de tweepersoons-bank slapen omdat ik even geen zin had in een eenpersoonsbed. Kan gewoon. 🌟 De gezonde maaltijden die ik elke week van huis meekrijg om op te warmen in Leeuwarden: zo lekker & fijn 🌟 Je nagels lakken en de rust vinden stil te blijven zitten, waardoor er eindelijk een keer geen buts in je nagellak komt 🌟 Nagellak die láng blijft zitten: ook erg gewaardeerd 🌟 Een dagje vrij hebben en spontaan koffie drinken met vriendinnen 🌟 Je to-do lijstje voor het eerst in maanden weer helemaal af kunnen werken, wat een heerlijk gevoel is dat 🌟 Weer heel veel energie hebben door een Vitamine D boost die ik klaarblijkelijk nodig had 🌟 En door die enorme energie, ook super productief worden. Man, ik ga als een SPEER 🌟 De statistieken van Styled by Larissa die al een paar maanden in een stijgende lijn zitten en maar blijven stijgen: heel chill! 🌟 Eindelijk weer een dagje naar mijn favoriete stad Amsterdam toe. Wat ben ik elke keer weer dolblij om hier te zijn. Het voelt als thuiskomen, elke keer weer. 🌟 Twee paar leuke sokken bij de Sissy Boy aanschaffen met -60%. Big score! 🌟 Mega chill en relaxed het nieuwe jaar in gaan. De quote ‘mindset is everything’ begrijp ik ineens heel goed. Live more, worry less. Echt, jongens. 🌟 De 12 van Schouwendam, De 12 van Oldenheim en Sex Education uitkijken in anderhalve week. Ehhh. Oeps. 🌟 Shame on me: ik ben net begonnen aan seizoen 1 van Pretty Little Liars. I know, late to the party, maar dit is LEUK! Ik kan niet stoppen met kijken dus mijn leven bestaat momenteel uit eat, sleep, PLL, repeat. Hahaha.

Wat waren voor jullie echte hoogtepunten van januari? En is er iemand van mijn volgers die mee heeft gedaan aan Dry January? Ik ben heel benieuwd!

Share:

4 Reacties

 1. 31 januari 2020 / 08:04

  Wat leuk dat je statistieken zo leuk omhoog gaan, je doet het ook goed! Ga zo door en een fijn weekend alvast

  • Larissa
   Auteur
   1 februari 2020 / 22:29

   Wat lief, dankjewel Rachel!

 2. 31 januari 2020 / 09:42

  Wat een fijn lijstje! Je benen lijken trouwens zo mooi lang in de eerste foto! Ik deed niet per se mee aan dry januari, ik drink niet vanwege mijn medicatie dus voor mij is het eerder een dry 2020, haha.

  • Larissa
   Auteur
   1 februari 2020 / 22:39

   Ah, wat onwijs lief! Dankjewel! En wat goed, een dry 2020 is ook helemaal niet verkeerd en zeker niet vanwege medicatie! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.