Hoogtepunten van juli

De laatste dag van juli is van start gegaan, en dus is het tijd om jullie mee te nemen naar alle hoogtepunten van de afgelopen maand! En gelukkig, zoals altijd, waren dat er weer een hele hoop. Benieuwd? Lees dan snel verder!

De maand juli begon al snel lekker: VAKANTIE! Niet écht op vakantie, maar wel lekker thuis uitrusten. Héérlijk. ⭑ We eindigden de eerste week van juli met een eindborrel met de klas op het strand ⭑ Uitgaan op zaterdagen is leuk, maar als er een feest in het dorp is is het nog gezelliger! Dansjes op het Julifeest ⭑ Zondagen maximaal genieten: lezen! ⭑ Diploma uitreiking ⭑ Het gevoel van een diploma op zak hebben: joehoe! ⭑ Een dagje naar Amsterdam met Ilse, wat we al heel lang wilden doen ⭑ MEGA lekkere broodjes als lunch bij STACH, love it ⭑ Struinen over de grachten en mega chill zonder stress bijkletsen in mijn favoriete stad ⭑ Koffie doen met hele lieve, leuke mensen… Deze maand met Eshter, Maud en Maike. Gezellig! ⭑ Een nachtje midden in de bossen in Amersfoort slapen ⭑ Buiten bij het hotel tussen de bomen lopen en denken: yes, dit is wat ze ‘zen’ noemen ⭑ Gezellig een nachtje bij familie slapen in Utrecht en de volgende dag tussen de weilanden wakker worden ⭑ Chillen in de hot-tub (mega lekker) ⭑ Ein-de-lijk naar de fysio toe kunnen na wekenlang pijn aan je schouders te hebben gehad ⭑ En het dan zo gezellig hebben met je standaard fysio (we hebben altijd heel veel te bespreken) dat we eigenlijk te kort hebben aan een half uurtje, haha ⭑ Uit eten voor oma’s verjaardag (ok, uit lunchen, ook goed) ⭑ En ook: oma’s verjaardag zelf! Hoera! ⭑ Een mega gezellig feestje hier in het dorp (Polderfest, zulke taferelen krijg je als je in de Polder woont) ⭑ The Partysquad die optrad op dat feest (?!) ⭑ En dus een heel uur meespringen in de tent met The Partysquad (zo zijn dorpsfeestjes nou eens écht leuk) ⭑ Op de valreep een paar dagen naar Valkenburg toe, waar ik nog nooit geweest ben (joehoe!).

Zo, da’s weer een hele lijst met hoogtepunten van deze maand. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de hittegolf die we hebben gehad, want we zeuren daar allemaal wel om met heel Nederland, maar eigenlijk is het toch best wel even lekker? Geniet van augustus! Groetjes!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.