Hoogtepunten van juni ⚡️

We zijn inmiddels de zesde maand van 2020 al ruim gepasseerd en jeetje… Wat gebeurt er veel dit jaar (en tegelijkertijd ook weer helemaal niet). Het Coronavirus mag dan langzaam maar zeker (voor nu) Nederland aan het verlaten zijn… Wij zijn er nog langer niet. En juist daarom is het belangrijk om stil te staan bij de positieve dingen, de fijnste momenten en om tóch te vieren wat er te vieren valt – je moet nou eenmaal zelf de slingers ophangen. Om zelf even terug te blikken op juni en jullie een glimlach te bezorgen deel ik vandaag, ouderwets zoals ik altijd heb gedaan, weer zo veel mogelijk hoogtepunten en fijne momentjes!

Een hele leuke fotoshoot met lieve Femke voor mijn portfolio  🌟 En vervolgens alle resultaten bekijken van de shoot en MEGA blij zijn met hoe de foto’s zijn geworden… ohhhh my!  🌟 Terrassen! We mogen weer! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik was 1 juni meteen op het terras te vinden, haha 🌟 Avondjes Ex on the Beach, wijn, chips & gezelligheid met vriendinnen 🌟 De laatste tentamens afronden, mega zenuwachtig zijn maar toch met een goed gevoel het online tentamen verlaten… 🌟 En terecht: dit semester haalde ik een 7, een 8 en een 9! YES!  🌟 En we gaan nog even door… dat betekende automatisch dat ik in één keer mijn Propedeuse binnen sleepte! ZO blij mee! 🌟 Gezellig drankjes doen met vriendinnen nu je daar ein-de-lijk weer tijd voor hebt bij het favoriete koffietentje (THUIS eten&wonen) waar we ook eindelijk weer naartoe mogen! 🌟 Te horen krijgen dat je een contract aangeboden krijgt voor je eigen studio op een toplocatie in Leeuwarden en binnen een week meteen kunnen tekenen (ok, dat laatste was nét juli) 🌟 Hele goede boeken scoren en niet kunnen stoppen met lezen. Ik lees nu Dat gaat nooit lukken – Marc Randolph. Mega aanrader! 🌟 Heerlijk middagen in de zon liggen met Gossip Girl, rosé lemonade en een hele laag zonnebrandcrème… Ohhh heerlijk! 🌟 Een gastcollege geven bij de huidige studenten van mijn vorige opleiding in Zwolle: mega mega leuk! 🌟 De datum van het zetten van een tattoo eindelijk definitief plannen (en die daadwerkelijk door kan gaan in plaats van afgezegd worden vanwege het Coronavirus) 🌟 Heel veel dagen en uren spenderen op het kantoor van een opdrachtgever waar je HEEL leuk werk mag doen 🌟 En waar ik ook onwijs veel mag en kan leren met onder andere Adobe… Zo chill! 🌟 Na maanden weer naar mijn huidtherapeut kunnen voor een behandeling, heeeel fijn! Je huid voelt daar direct een stuk lekkerder door 🌟 Weer allemaal aankondigingen om je heen van mensen in de omgeving die zwanger zijn… Zo leuk vind ik dat! 🌟 Definitief te horen krijgen dat je oma een nieuw (super mooi!) huis heeft! Zo blij voor haar! 🌟 Nieuwe kleding scoren in de SALE (en ook buiten de SALE, overigens) waar je achteraf echt heel blij mee bent omdat je het nodig bleek te hebben 🌟 En daar dan dus ook dagenlang achter elkaar in loopt, haha. Oeps. 🌟 Op de valreep van juni dé perfecte Levi’s jeans scoren (zo verliefd!!!).

Wat zijn voor jullie de hoogtepunten van juni? Juist nu is het super fijn daar even stil bij te staan en ze op te schrijven. Ik ben heel benieuwd naar die van jullie! Liefs, Larissa.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.