Hoogtepunten van oktober

Waar voor de meeste mensen het seizoen is aangebroken van de winterdipjes, leef ik rond de oktobermaand helemaal op. Het is inmiddels geen geheim meer dat ik de herfst aanbid en dat ik met het vooruitzicht op kerst wederom weer een hele leuke oktobermaand heb gehad. Lees je mee naar weer een MEGA lijst met hoogtepunten van oktober?

Het Televizierring-gala volgen en Chateau Meiland als winnaar, hoera! ★ Die paar keer op een hand te tellen dat je op tijd op school was. Jep. Erg fijn je een keer niet te hoeven haasten ★ Speaking of school: de gratis cappuccino’s! ★ Een nachtje naar Rotterdam voor de show van Bizzey en slapen bij Ilse in haar studentenkamer ★ Een heel boek uit je hoofd moeten leren voor Psychologie, maar het MEGA interessant vinden (hoera!) ★ Gezellige gesprekken met vriendinnen ★ Heel veel warme chocolademelk ★ Klussen in onze eigen unit in de nieuwe shop-in-shop die komende week opan gaat ★ Drukwerk afmaken wat al heel lang op de planning stond en nu écht verstuurd moest worden ★ Fijne feedback van de mensen om je heen ★ Zo enthousiast zijn over een schoolproject dat je er over door kan blijven ratelen tijdens een presentatie die maximaal vijf minuten mag duren (sorry) ★ Eindelijk weer naar de fysio kunnen en even pijnvrij zijn ★ Je kamer opruimen na wekenlang alles neergegooid te hebben ★ Een schoon, opgemaakt bed <3 ★ Een hele fijne inkoop dag bij TICA met heel veel nieuwe inspiratie en energie ★ Sowieso: heel veel energie krijgen van allerlei dingen deze maand ★ Tussendoor in de trein offline kunnen Netflixen: hulde voor de persoon die dit uitgevonden heeft ★ Je trein nét op tijd halen ★ Tussen de buien door weten te fietsen/lopen ★ De korte route naar school binnen tien minuutjes afleggen: doei ochtendhumeur en hallo extra slaap! ★ Als een herboren mens terugkomen van de kapper ★ En wow: iedereen die het opvalt dat mijn haar iets donkerder is geverfd + er allerlei complimentjes over krijgen: lief!!! ★ Kerst in aantocht, joehoe! ★ De inmiddels maatschappelijke acceptatie voor het kijken van kerstfilms rond deze tijd van het jaar ★ Twee paar nieuwe beesten van een schoenen bestellen, en meteen in de goede maat! Mét een giftcard. <3 ★ De fijne blogs die, of ligt het aan mij, weer opleven en het bloggers-wereldje wat weer actiever wordt. Zo leuk! ★ Toffe interviews en teksten schrijven voor een freelance klus deze maand ★ Heel veel leren van je medestudenten omdat iedereen weer goed is in iets anders en we elkaar onwijs veel kunnen bijbrengen (en elkaar, in het geval van mijn projectgroepje, ontzettend versterken) ★  Last but not least: AAAH. De MEGA statistieken deze maand op mijn blog. Bijna nog nooit waren mijn statistieken zó hoog en wat ben ik blij met de lieve reacties die ik heb gekregen, zowel via Instagram als via mijn blog. Keep it coming! ★ Met als kers op de taart: een ontzettende, leuke samenwerking op de planning hebben staan met allerlei leuke dingen rondom kerst. Soon online! <3

Wat zijn jullie hoogtepunten van oktober? Let me know! <3 Liefs.

Share:

6 Reacties

 1. 30 oktober 2019 / 07:43

  Wat een heerlijk lijstje!
  Hier wordt ik zelf ook helemaal blij van. <3
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   30 oktober 2019 / 09:41

   Wat leuk om te horen! Dat is ook precies de bedoeling van dit lijstje. 😉 X

 2. 30 oktober 2019 / 10:26

  Klinkt als een heerlijk lijstje. Ik maakte een aantal dagen geleden ook zo’n lijstje, word ik altijd weer vrolijk van.

  • Larissa
   Auteur
   30 oktober 2019 / 12:56

   Fijn hè, even alle leuke momenten opschrijven? Ik word er zelf ook altijd heel vrolijk van. 🙂

 3. 31 oktober 2019 / 13:26

  Wat een leuk en positief lijstje Larissa! Zelfs de dingen waar ik vroeger een hekel aan had (lees: een heel boek uit je hoofd leren was niet mijn favoriete bezigheid) weet jij een positieve draai te geven. En wat superfijn dat de statistieken van je blog zo hoog zijn, dat is top nieuws!

  Mijn favoriete hoogtepunt van oktober: ik mag eindelijk weer geoorloofd super dikke sokken dragen!!

  • Larissa
   Auteur
   31 oktober 2019 / 18:43

   Ah wat een onwijs lieve reactie, Tamara! Dankjewel! 🙂 Oei, dikke sokken, die mogen wat mij betreft gewoon het hele jaar, hoor. 😉 Net als foute kerstsokken. Love it.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.