Hoogtepunten van september

Oké, september is sneller voorbij gevlogen dan óóit. Wie heeft dit ook, altijd en bij elke maand? Ik ben helemaal in m’n sas, want de herfst komt er aan. En je kunt mij niet blijer maken met een seizoen, dan met de herfst. Ik ben er stapeldol op. De afgelopen maand was een enorm bewogen maand: ik deed heel veel, hoorde veel goed nieuws (en ook minder goed, maar daar focussen we ons niet op) én september bracht heel veel veranderingen met zich mee. Een hele hoop om over te schrijven, dus. Lees je mee?

De maand SUPER goed beginnen door het ondertekenen van een contract voor een eigen UNIT in een pand! Later meer! ✭ Starten aan een nieuwe hbo studie, en in een onwijs gezellige klas terecht komen met hele lieve en toffe klasgenoten ✭ Eerst ontzettend bang zijn voor het hbo: ga ik het wel leuk vinden? Maar jezelf al snel gerust te kunnen stellen, want vooralsnog is het gelukkig leuk! Pfieuw. ✭ Mijn negentiende verjaardag klein vieren met wat familie: mega gezellig gehad <3 ✭ Drankjes doen met vriendinnen wanneer je wél weer thuis bent van een weekje Leeuwarden ✭ Die momenten dat je net buiten de spits naar huis reist met al je koffers, tassen, en andere zooi ✭ Of ’s avonds laat weer richting Leeuwarden reizen… Iedereen is stil, rustig, relaxed… Love it ✭ Lieve appjes krijgen ✭ Of nog leuker: kaarten ontvangen! <3 ✭ Wanneer er weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland online staat… Genieten met een hoofdletter G ✭ En in de klas de hele dag door gieren om zijn opmerkingen… Doe toch niet zo vervééélend! ✭ Gelukkig leeft de klas ook ontzettend mee met mijn naaktslakken plaag… Jep, echt.. ✭ Maar ook: dat deze EINDELIJK opgelost kon worden, na drie weken tussen de slijmsporen geslapen te hebben ✭ Een kastje van de IKEA wat eindelijk eens goed, makkelijk en snel in elkaar te zetten is ✭ Een rekening die mee valt ✭ De STUFI die meer bleek te zijn dan je dacht (over het terugbetalen nog maar niet gesproken) ✭ Eindelijk dat zwarte spijkerjasje scoren waar je al maanden naar op zoek was, hoera! ✭ Veel te vrolijk worden van drie simpele Aloë Vera planten, goud bestek en een wijnrek (om maar even wat voorbeelden te noemen) ✭ De eerste kerstkoekjes die ik zeker weten al in de kast heb liggen ✭ En de eerste drie zakken (!!!) pepernoten die, zeker weten, al op zijn (en die ik niet gedeeld heb met anderen… oeps) ✭ De was die thuis nog voor je gedaan wordt in het weekend, LOVE ✭ Heel chill: op vrijdagavond in de supermarkt in het dorp werken. Hoé back to basic is dat. Echt mega fijn vind ik dat.

Wat zijn jullie hoogtepunten van afgelopen maand? Geniet van oktober met hopelijk weer heel veel nieuwe hoogtepunten! Liefs.

Design en lifestyle
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.