Hotel Arena & restaurant PARK Amsterdam | HOTSPOT

Goeiemorgen! Afgelopen maandag had ik samen met het hele team van Hashtag Workmode een brainstorm dag, en dit deden we niet zomaar op kantoor. Nee, de hotspot van de dag was Hotel Arena, en dat ging gepaard met een héérlijke lunch bij Restaurant PARK. Kijk je mee?

Sinds een paar weken loop ik stage bij Hashtag Workmode, het leukste en meest gezellige bedrijf wat ik ken. Het team is ontzettend lief en ik ben blij dat ik hier stage mag en kan lopen. Dat gezegd hebbende: voor een brainstormsessie buiten de deur gingen we met (bijna) het hele team naar Hotel Arena, wat naast het Oosterpark in Amsterdam ligt. Een ontzettend mooie locatie waar ik zelf nog nooit was geweest, maar waar ik zeker vaker naartoe wil gaan.

We begonnen de ochtend om 10:00 uur, waarna we een voorstelrondje deden (er waren een paar nieuwe meiden, waaronder ik) en begonnen met de brainstorm. Na de groepsfoto om 12:45 uur hadden we een lunch op de planning staan bij restaurant PARK. Dit restaurant hoort bij hotel Arena, en ligt dus op één locatie. De lunch was volledig verzorgd en mega lekker. Ik heb er dan ook behoorlijk wat foto’s van gemaakt, dus geniet er van! 😉

Na de lunch was het tijd om door te gaan met de brainstorm, waarna we een aantal SWOT’s (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats) maakten: iets wat ik zelf nog nooit had gedaan maar wat wel ontzettend interessant is zodra je eenmaal doorhebt hoe het werkt.

Hotel Arena is een prachtige locatie, en ik lieg niet als ik zeg dat elke meetingroom (ze beschikken er over vijf) een eigen serre én een eigen stukje terras heeft. Bij een méétingroom. Hóe gaaf is dat?! Ook het restaurant is enorm Pinteresty (zo noemen we het maar even) en ik ben dan ook verliefd op de foto’s.

Zijn jullie ooit bij Hotel Arena en Restaurant PARK geweest? Het is zeker de moeite waard om daar een keer naartoe te gaan, al is het enkel voor de lunch. X

– by Fleur Joesten

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.