Hotspot in Maastricht | Grand Café De la Bourse

Het is al weer even geleden dat ik in Maastricht was, maar ik had jullie nog iets beloofd… Wat je hierboven ziet, is een zogeheten ‘Kakelsalade’, een van de lekkerste salades die ik ooit heb gehad. De tweede dag in Maastricht aten wij bij hotel en restaurant La Bourse, en ik vond het zo goed dat ik er een artikel aan wil wijden. 

Dus, een Kakelsalade dus. Damn, wat was die lekker! Ik was samen met mijn moeder, een vriendin van m’n moeder en m’n vriendje in Maastricht, en zij waren alle drie net zo enthousiast over dit restaurant als ik. Meer foto’s dan één heb ik er niet gemaakt, het was immers heel druk en donker, maar dat maakt in dit geval niet zo heel veel uit.

bron

Bij dit restaurant kun je zowel ontbijten, als lunchen, als dineren. Het is tevens ook een hotel, waar ik je niet veel meer van kan vertellen dan dat ik weet dat het er is. Het restaurant zat stampvol toen wij ’s avonds wilden eten. Gelukkig hadden wij al gereserveerd, maar we hadden de laatste tafel. Dat zegt natuurlijk ook wel heel veel over het restaurant en de bekendheid ervan.

Uitstraling: ★★★★☆

Locatie: ★★★★★

Eten: ★★★★★

Ik vind het écht een aanrader en zou er by far weer heen gaan als ik nog eens in Maastricht kom. Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.