Hotspot in Zwolle | Pop-up stadsstrand

Gistermiddag heb ik samen met mijn klas het schooljaar afgesloten, en nadat we ijs hebben gegeten bij Salute zijn we doorgegaan naar het Stadsstrand in Zwolle. Omdat ik deze plek zó onwijs leuk vind, wil ik hem graag met jullie delen. Want geef toe: wie wil er nou niet denken in Spanje te zitten, terwijl je eigenlijk in de stad van Zwolle zit? 

➸  Gisteren had ik jullie vertelt dat ik vandaag iets meer zou vertellen over mijn stage, maar omdat ik nog wacht op goedkeuring moet ik dat helaas nog even uitstellen. Soon more! 

Dit pop-up strand is al een tijdje aanwezig in Zwolle en ik ben er dan ook al meerdere malen langs gelopen. ‘Daar gaan we echt een keer wat drinken!’ is wat we elke keer riepen als we in de binnenstad struinden. Het was er nooit van gekomen, tot gistermiddag. We namen plaats in de strandstoelen die klaar staan en genoten van het uitzicht wat ik omschrijf als Spanje (en dan moet je nagaan dat ik nog nooit in Spanje ben geweest). Met uitzicht op het water, met daarachter Brasserie de Hofvlietvilla, en aan de andere kant Las Rosas: ook een bekend terras.

Het Stadsstrand doet aan self-service, wat betekent dat je zelf naar de bar moet lopen om je drankje te bestellen die je dan ook gelijk af moet rekenen. De bar zit in de loods, aan de rechterzijde van bovenstaande foto. Het ziet er daar enorm gezellig uit en het schijnt bij slecht weer ook een binnenplaats te hebben!

Mocht je hier nog een middagje willen neer ploffen en kunnen genieten van het strand, zou ik niet al te lang wachten. Ik heb me laten vertellen dat dit een pop-up strand is, en dus niet heel lang zal blijven staan. Ik gok dat ze nog even wachten met afbreken totdat het zomerseizoen is afgelopen, maar wanneer ze exact weggaan weet ik niet. En of ze volgend jaar terugkomen is voor mij ook nog niet duidelijk geworden en kan ik overigens ook nergens vinden. Op hun website hebben ze talloze foto’s geplaatst met de meest zonnige kiekjes er tussen, waar mijn Samsung camera gisteren niet aan kon tippen. Ook vind je daar de overige informatie wat betreft het strand.

Ik ben heel benieuwd: wat vinden jullie van het concept pop-up strand? Ik vind het echt een onwijs tof concept en ik zou er zeker vaker heen gaan als ik daar de mogelijkheid toe had! Liefs, Larissa. 

★ Locatie: Rodetorenplein, Zwolle (bushalte voor de deur).

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

5 Reacties

 1. 9 juli 2017 / 08:23

  Vind het een heel tof idee. Ziet er leuk uit 🙂

  • Larissa
   Auteur
   9 juli 2017 / 09:49

   Dat vind ik ook! 🙂

 2. 10 juli 2017 / 07:18

  Dat ziet er echt onwijs gezellig en leuk uit, zo’n strand midden in de stad!

  • Larissa
   Auteur
   10 juli 2017 / 15:13

   Dat is het ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.