Christmas wishlist // 2018

Nu de Sint het land weer uit is is het officieel acceptabel om te beginnen aan de kerst gekte: iets waar ik weken geleden al aan begonnen was. Ook dit jaar heb ik weer een fijne wishlist opgesteld, met een aantal hele mooie producten en items die ik nog graag zou willen hebben. Weet je nog niet wat je wilt vragen met kerstmis of ben je nog op zoek naar een cadeau voor een vriend of familielid? Kijk dan snel verder!

Rens Kroes – Lifestyle guideBeauty sleep maskerMAC LippenstiftCluse horlogePurse sprayWoodWick kaarsKetting KarmaBody creamOorringenRevolution Eye ShadowJAN Agenda 2019Mini walletSlaapmaskerBody mistMiss DiorRing met sterGouden kom bladvormRituals zonnebrandspray (1) ⭑ Rituals zonnebrandolie (2)Fotolijst.

HUIDVERZORGING

Zoals je kunt zien heb ik dit jaar aardig wat producten in de categorie ‘huidverzorging’ in mijn wishlist staan. Dan heb ik het over de sprays (purse spray & body mist), body cream en Rituals producten. Die eerste twee heb ik, samen met het slaapmasker, bij Hunkemöller gevonden in de cadeautip-shop! Hier vind je dus niet alleen lingerie – want Hunkemöller is veel meer dan dat – maar ook leuke cadeau’s om te geven aan je zus(je), moeder of vriendin! Aanrader!

SIERADEN

Zoals ieder jaar heb ik weer een lijstje vol met sieraden gemaakt. Ik ben dol op sieraden en vind dat ik er nog véél en veel te weinig heb. Ik ben langzaam maar zeker aan het verzamelen, wat natuurlijk een stuk makkelijker gaat nu ik in een kledingwinkel werk waar Karma en Cluse wordt verkocht. 😉 Welke is jullie favoriet? Ik vind de nieuwe collectie van My Jewellery ook enórm mooi!

INTERIEUR

Als je mij vijf/zes jaar geleden om mijn wishlist vroeg, stonden daar heel veel interieur items op. Nu zijn dat er iets minder, maar ik ben er nog steeds dol op. Maar een kamer raakt ook een keer vol, hè. Mijn favorieten zijn gouden kleuren, dus die zie je eigenlijk alleen maar terug. Welke is jullie favoriet?

Tip! Nog steeds niet geïnspireerd geraakt en dus nog op zoek naar een cadeau? Vorig jaar schreef ik een artikel met cadeautips voor vrouwen én cadeautips voor mannen

Wat vraag jij dit jaar met kerst onder de boom? Of houden jullie het gezellig bij een drie-gangen diner met familie? Liefs! 

Dit artikel is in samenwerking met Hunkemöller.*

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.