I did it! Ik heb mijn rijbewijs!

YES YES YES! Heel leuk nieuws: ik ben geslaagd voor mijn praktijk-examen voor de auto! *happy dance* Ik ben zó blij! Gisteren om vijf voor drie stapte ik voor de tweede keer met de nodige zenuwen in de auto, maar gelukkig ging het allemaal goed en dacht mijn examinator daar hetzelfde over. Volgende week ga ik mijn rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis, en die week daar op mag ik hem dan eindelijk ophalen en ga ik heel veel kilometers maken.

Voor wie mij al langer kent weet dat ik al jarenlang ontzettend graag wil autorijden: al vanaf mijn veertiende zeurde ik er om. Gelukkig kwam er toen een 2toDrive programma waarbij je op je zestiende mocht autorijden en op je zeventiende mocht afrijden, wat voor mij zou betekenen dat ik eerder mocht rijden dan mijn achttiende verjaardag. Zo onwijs fijn!

Ik ga alle taart op eten en relaxen, want er is een hele hoop last van mijn schouders af gevallen. Heerlijk! Geniet van je weekend! Liefs.

Share:

5 Reacties

 1. 13 januari 2018 / 09:54

  Wat ontzettend fijn!! Hartelijk gefeliciteerd en veeeel rijplezier <3

  • Larissa
   Auteur
   17 januari 2018 / 10:22

   Dankjewel, Daphne! <3

 2. 29 januari 2018 / 16:28

  Gefeliciteerd! Ik ben net 18 geworden en heb zelf ook op mijn 17e mijn rijbewijs gehaald, dus mag nu eindelijk alleen rijden. Veel plezier met rijden!

  • Larissa
   Auteur
   5 februari 2018 / 15:26

   Wat fijn dat je eindelijk zelf mag rijden, dat lijkt me zo’n opluchting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.