IK BEN GESLAAGD!

Bewerkt Geslaagd.jpg

Jaaaa, ook ik behoor dit jaar tot de geslaagden! Vanaf half 11 gister ochtend kon ik een verlossend telefoontje verwachten, maar de uren daarvoor waren op z’n zachtst gezegd al zenuwslopend genoeg. Zelf twijfelde ik nog lichtelijk over de uitslag, omdat ik dacht dat dat ook nog wel eens negatief kon uitvallen. Gelukkig is dat allemaal voor niets geweest! Ik heb mijn VMBO afgesloten met 2 mooie zesjes en 4 zevens. En daar ben ik meer dan trots op.

En? Zijn jullie ook geslaagd? 

Share:

7 Reacties

 1. 18 juni 2016 / 12:04

  Yaaay gefeliciteerd. Hoe fijn meis. Ik weet nog wel hoe opgelucht ik was vorig jaar toen ik slaagde voor mijn HAVO

  • Larissa
   Auteur
   26 juni 2016 / 15:40

   Dankjewel, Monique!

  • Larissa
   Auteur
   26 juni 2016 / 15:39

   Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.