Ik ben weer terug in Nederland!

Hoi allemaal, wellicht is het jullie afgelopen week wel opgevallen dat het er op mijn blog wat rustiger aan toe ging. Of misschien volgen sommigen van jullie mij op sociale media. In dat laatste geval had je kunnen weten dat ik afgelopen week op vakantie was! Vorige week donderdagmiddag ben ik vertrokken naar Rhodos (Griekenland). Met heel wat vertraging en een tussenlanding kwamen we aan, en na een héérlijke week zijn we afgelopen nacht weer op Nederlandse bodem geland! 

De vakantie was ontzettend leuk, fijn en warm (yay!). Schrik niet: ik heb ruim 1200 foto’s gemaakt (oeps). Vandaag en morgen ga ik bezig met het uitzoeken en bewerken van de foto’s die het beste zijn gelukt, en uiteraard ga ik deze allemaal met jullie delen. Jullie zullen nog heel even geduld moeten hebben, want vanaf volgende week zullen ze online staan. Morgen probeer ik een outfit met jullie te delen, zoals ik dat elke maand doe (en deze maand straal vergeten ben), en overmorgen hoop ik een dubbele My week in Pictures online te kunnen zetten. Voor nu ga ik in elk geval lekker uitrusten, mijn koffer uitpakken en vanmiddag zie ik Jarno weer na 9 dagen!

Nog een fijne meivakantie en geniet van het weekend! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 28 april 2017 / 16:17

  Heerlijk, Rhodos lijkt me een hele fijne bestemming! Ik ben heel benieuwd naar de foto’s. x

  • Larissa
   Auteur
   28 april 2017 / 18:47

   Het ís absoluut een hele fijne bestemming!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.