Ik kocht een nieuwe schoudertas met Black Friday

Black Friday is geweest, en dat betekent dat we enorme kortingen hebben bij de meest uiteenlopende winkels. Ik bleef lekker dichtbij en kocht deze tas bij H&M.

Afgelopen zaterdag kon je hem al even zien in de outfit die ik deelde, maar vandaag licht ik hem wat verder toe. Ik had al een schoudertas, maar die was enorm groot en eigenlijk niet praktisch voor etentjes en dagjes weg. In tegenstelling tot deze tas, die 1) makkelijk te dragen is en 2) een perfecte grootte heeft. Hij is zwart, en dus te combineren met eigenlijk alles, Ik ben er super blij mee, aangezien ik hier al heel lang naar op zoek was.

Vind jij hem ook leuk? Je kunt hem hier vinden in de H&M shop!

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.