Ik schrijf sinds kort columns…

… en jij kunt ze ook lezen! Voor mijn opleiding hadden we een aantal maanden terug een opdracht om een column te schrijven, en het beviel me destijds zo goed dat ik ermee door ben gegaan. 

Columns schrijven is niet iets wat je zomaar doet. Niet voor niets heten deze mensen columnisten, en eerlijk is eerlijk: zo eentje ben ik er niet. Desalniettemin vind ik het wel leuk om zo nu en dan een column in elkaar te zetten, waar ik soms van mijn docenten dan ook feedback op krijg.

Via deze link kun je alle columns die ik tot nu toe heb geschreven lezen. Overigens verwijs ik je daar naar mijn schoolblog, dus als je meer wilt lezen kun je af en toe gewoon kijken op larissa.landstede.media! Laat je me weten wat je van de columns vind? Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.