Ik werd gisteren achttien jaar!

Terwijl ik dit schrijf is het 30 augustus (gisteren), zit ik uitgeput op de bank en ben ik nog geen 24 uur achttien jaar. Achttien jaar: de leeftijd die ik al jaren wilde bereiken. Oh, wat heerlijk! Ik vierde mijn verjaardag gisteren niet heel uitgebreid: het feest voor familie komt nog en ook met mijn vrienden vier ik het deze maand nog een keer apart. Daar kijk ik enorm naar uit. Gisteren zijn we wat wezen drinken op het terras, hebben we taart gegeten, zijn we uit eten geweest en hebben we vooral niet heel veel gedaan. Ook wel eens lekker! En het feest barst pas echt los als ik het vier met mijn familie en vrienden. 😉 Ik heb meteen een paar rondjes gereden zonder mijn moeder (hallo rijbewijs, doei bijrijderspas!) en mijn eerste ‘legale’ alcohol gehad. Komende zaterdagavond ga ik uit, ‘legaal’. 😉 Binnenkort deel ik meer foto’s van mijn verjaardag, voor nu: fijn weekend! Liefs.

Share:

2 Reacties

  1. 1 september 2018 / 10:53

    Ooh beetje te laat, maar toch nog een gelukkige verjaardag! Geniet van je verjaardagsfeest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.