Inspiratie voor je sportoutfit

Sinds een paar maanden sport ik minimaal twee keer in de week, en bij sporten hoort een bijpassende outfit. Ik heb een aantal sportoutfits voor jullie samengesteld, dus mocht je nog op zoek zijn naar een outfit die zowel comfortabel als modieus is, lees dan snel even verder.

Een goede sportoutfit is zeker belangrijk, maar persoonlijk gaat mijn voorkeur altijd uit naar een outfit die ook nog is mooi staat. Bij bovenstaande drie outfits heb ik er op gelet dat zowel de sport bh’s, als de sport leggings en de schoenen goed bij elkaar passen, maar dat ze ook te verwisselen zijn. Zo is het paar schoenen wat je links ziet, ook prima te combineren met de top in het midden en de legging op links. Zelf heb ik momenteel ook zo’n yoga-legging, maar dan helemaal zwart en aan de achterkant de tekst ‘FRESH LEAGUE‘. Ik heb een bijpassende sport bh én bijpassende schoenen. Omdat ik maar twee keer in de week sport, heb ik genoeg aan een outfit, maar wanneer je een fanatieke sporter bent zijn meerdere outfits vaak handig. Mijn favoriete outfit is de rechter: felrode top en creatieve schoenen er bij.

Deze outfit had ik bedacht voor in de zomer, met een kort broekje erbij. Je zweet uiteraard veel met het sporten waardoor je het heel warm krijgt, en in de zomer is het daarom wel lekker om niet al te veel kleding aan te hebben. De sportschoenen matchen met de Adidas sporttas, welke ik overigens super tof vind! Die onthoud ik even ;). De sportbandjes rechts boven in zijn niet per sé nodig, maar ze zijn wel leuk om toe te voegen aan je outfit.

Even over die sportsokken: ik heb jullie mening nodig. Wie van jullie sport er, en gebruikt daarbij wel/geen sportsokken? Zelf gebruik ik gewoon mijn normale enkelsokken, maar sportsokken zouden niet op de markt zijn als ze geen functie hadden. Mocht jij ze gebruiken, heb je daar dan goede ervaringen mee? Of is het verschil nihil?

Binnenkort zal ik een keer mijn sportschema met jullie delen. Omdat ik een fitnessprogramma van de sportschool krijg, deel ik niet mijn eigen oefeningen in, maar wellicht dat het alsnog leuk is om te laten zien. Wie van jullie fitnesst er ook? Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.