INSPIRATION | Swimwear season

Morning, all! Hoe was jullie Pinksterweekend? Vandaag is het nog een heerlijke vrije dag (hoera, tweede Pinksterdag!) en dus heb ik wat extra tijd deze week voor onder andere mijn blog. Ontzettend fijn! Twee weken terug werd er in de media gezegd dat we een extreem hete zomer voor de boeg hebben (hell yes!) en dus: swimwear season! Vandaag deel ik mijn favoriete badkleding met jullie. Anyone in need of some swimwear? 😉

V.l.n.r.: Gestreepte bikini: TOP | SLIP • Palmtree bikini: TOP | SLIP • Rode bikini: TOP | SLIPBlauwe bikiniGestreept badpakPaarse bikini.

Goed, bikini’s zijn een lastig dingetje tegenwoordig. Waar de één vrolijk rond paradeert in een bikini waar ze zich zelfverzekerd in voelt, houd de ander het bij een korte broek en een shirtje. Een enorme taboe rust hier omheen, maar: waarom zouden we ons schamen om ons (oh, zo mooie) lichaam te laten zien? Daarnaast zijn er ontzettend veel toffe bikini’s en badpakken waar je je gelijk al een stuk zelfverzekerder in voelt (hallo, prachtbikini’s!), wat de stap naar het daadwerkelijk dragen van badkleding al een stuk makkelijker maakt.

Een kleine tip voor jullie: LASCANA verkoopt immens veel badkleding in alle soorten en maten. Heb je grotere, of juist kleinere borsten? They’ve got you covered. Vier van de zes bovenstaande bikini’s zijn van LASCANA*, en ik vind ze oprecht ontzettend mooi. Mijn favoriet is de bikini met de palmbomen, in het midden van de bovenste rij. Daarnaast ben ik ook verliefd op de felrode bikini van H&M. Zelf heb ik deze in het zwart gekocht.

Badpakken vind ik persoonlijk best een dingetje: ik heb extreem brede heupen (mooi, maar onhandig) en vrij kleine borsten. Dat maakt het zoeken naar een badpak dus écht heel lastig (lees: ik ben al twee jaar op zoek) en ik heb dus ook nog steeds niet de perfecte badpak weten te vinden. Iemand een tip?

Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Bikini, of badpak? Mijn voorkeur gaat vooralsnog uit naar een bikini, maar wie weet stap ik ooit over op badpakken. Liefs!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 24 mei 2018 / 12:28

  Superleuke items! Ik heb vorige week in Spanje een rood badpak gekocht bij Calzedonia 🙂 Het was even wennen, maar uiteindelijk ben ik er erg blij mee!

  • Larissa
   Auteur
   24 mei 2018 / 16:21

   Dankjewel voor je reactie, Judith! Fijn om te horen dat het badpak je toch goed bevallen is. Misschien moet ik het dan ook maar eens overwegen… 😉 Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.