Interieur aankopen van de laatste tijd

Tegenwoordig geef ik gemiddeld niet heel veel geld meer uit aan interieur aankopen: in mijn kast liggen nog genoeg accessoires voor ieder seizoen en voor meubels is geen plek meer. Maar nu ik mijn kamer in Leeuwarden in moest richten, moest ik alles nieuw kopen. Van de meubels, tot de accessoires (hoera!). En vandaag deel ik een aantal van deze items met jullie! Kijken jullie mee?

Een tijdje terug kwam ik voor het eerst in Loods5: hier was ik nog nooit geweest maar ik had enorm goede en leuke verhalen gehoord. Natuurlijk ging ik niet met niks naar huis, dus hieronder staan een aantal items die ik heb gekocht bij deze winkel. Maar ook de Costes, de Blokker, HK Living en Kwantum komen aan bod! 😉

GOUDEN TAFELTJE

Dit pareltje – een tafel op zwarte poten en met een gouden tafelblad – vond ik afgelopen mei al bij de HK Living Sample Sale: het allerlaatste exemplaar. En wat was (en ben) ik blij met deze tafel! Hij is zo mooi, oogt ontzettend luxe en het is precies wat ik voor ogen had. Op de poten onderop heb ik wat tijdschriften en boeken neergelegd om het wat levendiger te maken, maar dat bleek er achteraf alleen maar leuker uit te zien dan zonder. Hier ben ik erg blij mee!

PLAYING CARDS

Deze mega unieke speelkaarten vond ik bij Loods5, en wat zijn deze gaaf! Het enige spel wat ik zo nu en dan doe, is een kaartspel, en hoe leuk is het om met vrienden dit kaartspel uit de kast te trekken?! Er staan allemaal dieren en tropische sferen op afgebeeld: pinguïns, bijen, leeuwen, noem het maar op. Heel leuk dat er een kaartspel is die op deze manier is vormgegeven!

STATIONERY

Mijn hart gaat drie keer sneller kloppen en draait vier rondjes bij het zien van stationery in welke vorm of maat dan ook. Deze twee notitieblokken vond ik ook bij Loods5 in een ontzettend schattig hoekje waarvan ik het liefst alles mee naar huis nam. De linker is een notitieblok waar je per dag het aantal glazen water bij kunt houden, en het rechterblok is een blanco blok waar je van alles op moet schrijven, zoals onverwachte to do’s. Ook dit tasje waar ik ze in heb gestopt is van Loods5 en heeft aan de binnenkant een water werende stof – ik weet even niet hoe je dat noemt. Als je bijvoorbeeld make-up knoeit, kun je het er zo van af vegen. Een soort luxe plastic wand. Heel handig!

POSTER SET

Toen ik bij de Kwantum dit onwijs schattige poster set tegen kwam, met maar liefst 16 verschillende (!!!) posters, wist ik zeker dat ik ‘m mee zou nemen. Deze posters verschillen van print en kleur, maar hebben allemaal dezelfde tinten en sferen: zand- en crème kleuren. Op groene tinten na, is dit precies wat ik zocht voor aan de muur. Ik heb ze nog niet opgehangen omdat ik twijfel of ik ze met een lijst ophang, of met tape, dus ik wacht er nog even mee tot ik dat zeker weet. Maar ik ben in elk geval onwijs blij met dit hele set!

BRIE-MES, BIEROPENER EN WIJNSTOPPER

Ik wist even geen goede verzamelnaam te bedenken voor deze drie losse items, haha. In elk geval kocht ik in juni al deze drie ontzettend leuke items bij de Blokker. Op het eerste gezicht zag ik alleen de bieropener, maar ik kon de wijnstopper en het brie-mes (blijkbaar moet ik dat een kaas-mes noemen) echt niet laten liggen. Ik heb ze nu als accessoire op m’n kamer neergelegd tot ik ze een keer nodig heb, haha. Love love love it. Ook het tasje waar ze op liggen heb ik nieuw: deze kocht ik in juli bij de Costes in de SALE voor maar €5! De rits gaat mega soepel open en het is een hele ruime make-up tas (of andere verzorgingsproducten). Heel erg blij mee!

Ondertussen heb ik alweer veel meer nieuwe items gekocht, waaronder afgelopen weekend bij de IKEA en Intratuin. Ergens in de komende weken gaan we met een auto naar Leeuwarden om al die spullen op mijn kamer te krijgen, en dan zal ik weer delen wat ik allemaal heb gekocht. En natuurlijk komt het eindresultaat er ook snel aan!

Fijne dag! Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.