Interieur inspiratie: de keuken

Hoi allemaal! Vandaag heb ik iets wat ik niet zo heel vaak doe voor jullie. Het leek me leuk om eens per maand wat inspiratie met jullie te delen van één ruimte, zoals de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer, noem maar op. Vandaag begin ik met de eerste: de keuken! 

bron

bron

bron

bron

bron

bron

bron

 Voorlopig zit het er voor mij nog niet in dat ik op mezelf ga wonen en dus een eigen keuken in kan richten (niet meer dan logisch, overigens), maar toch vind ik het leuk om af en toe inspiratie op te zoeken wat huizen betreft. Een slaapkamer hebben we allemaal, en kunnen we inrichten zoals we zelf willen. De keuken daarentegen niet, tenzij je op jezelf gaat wonen. Mocht ik ooit de kans hebben om m’n hele keuken zelf in te richten wil ik ontzettend graag een kookeiland en allerlei leuke kook-tools om in m’n keuken te hebben.

Welke keuken vinden jullie het mooist? En hoe zouden jullie je keuken indelen? Mijn favoriet is de bovenste foto, waar ik het artikel mee begon. Liefs, Larissa. 

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

7 Reacties

 1. 18 januari 2017 / 09:35

  Wauw, mooie foto’s! Ik hou echt van lichte keukens. De allereerste, waar je het artikel mee begon, is ook mijn favoriet.

  • Larissa
   Auteur
   19 januari 2017 / 07:57

   Dankjewel, Roos! Wat leuk dat we dezelfde favoriet hebben!

 2. 18 januari 2017 / 18:17

  Ah heeerlijk, ik heb ook eens zo’n keuken-inspiratie-artikeltje gemaakt!

  • Larissa
   Auteur
   19 januari 2017 / 07:57

   Wat leuk! Ik zal ‘m is op gaan zoeken.

 3. 29 november 2017 / 09:11

  Geweldige foto’s! Vooral vind ik de zesde foto mooi omdat deze keuken in pasteltinten is! Ik ben nu zwanger, en dat betekent dat ik veel vrije tijd heb die ik aan het renoveren van mijn huis wil besteden. Ik ga met mijn keuken beginnen, en nu heb ik een visie van wat ik wil! Bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.