Interieur inspiratie: de tuin

bron

Zo eens in de maand vind ik het leuk om wat interieur inspiratie op te doen. Voor later, voor nu of gewoon omdat ik het leuk vind om naar te kijken. De tuin is iets wat lang niet iedereen op orde heeft, maar wat eigenlijk een hele fijne plek in (of eigenlijk buiten) je huis is.

De tuin is een belangrijk onderdeel wanneer je op jezelf gaat wonen. Tenzij je in een appartement gaat wonen, maar daar gaan we in dit artikel niet van uit. Vooral in de zomer is de tuin dé plek om te vertoeven in de zon, te genieten van een drankje of om gezellig bij te kletsen met vrienden. Met verjaardagen in de zomermaanden zie je vaak dat het gezelschap zich in de tuin nestelt. En dat is één van de redenen waarom jij jouw tuin graag netjes wilt hebben en houden, zodat niemand jouw verjaardag in een onverzorgde tuin hoeft te vieren.

Wat je tegenwoordig steeds meer ziet is dat het interieur wat je veelal in de woonkamer tegenkomt, nu ook naar buiten wordt verkast. Banken en stoelen, gordijnen, tapijten: je kunt het je zo gek niet bedenken of het kan naar buiten gezet worden. Opvallende tuinaccessoires zijn de lampjes die worden opgehangen, de planten die we in Nederland eigenlijk niet vinden (zoals palmbomen) en dat er voornamelijk een bohemian stijl wordt toegepast.

Als ik zo naar onderstaande tuintjes kijk, word ik straal verliefd. Ik kan niet wachten om mijn eigen tuin helemaal naar mijn smaak in te delen als ik later op mezelf woon, haha. Dat is inderdaad een beetje ver gezocht (het duurt immers nog wel héél lang), maar dat mag de voorpret niet drukken.

Hebben jullie je tuin netjes op orde of vinden jullie dat niet zo belangrijk? Ik ben heel erg benieuwd! En welke is jullie favoriet? Liefs, Larissa. 

bron

bron

bron

bron

bron

bron

De slaapkamerDe woonkamerDe badkamerDe keuken.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.