Interieur inspiratie | De werkkamer

Hola! Traditiegetrouw deel ik elke maand inspiratie van een bepaalde kamer in het huis, en dit keer is de werkkamer aan de beurt! Want oh, wat kunnen wij bloggers genieten van mooie kantoren. Kijk je met me mee?

De laatste paar jaren zijn kantoren, in classy termen offices heel populair geworden wat inrichting betreft. Veel minimalisme, planten, daglicht en vooral: opgeruimd! De meest prachtige werkkamers komen voorbij als je even rond zoekt op het internet, en als je heel goed zoekt zitten er een aantal prachtplaatjes tussen. Want zeg nou zelf: wie van onze vrouwelijke bloggers/influencers of zzp’ers wil er nou niet zo’n mooi kantoor in huis of in een kantorenpand hebben?

Ik heb een aantal kantoren voor jullie verzameld, die ik allemaal heb gevonden op Pinterest. Zodra je op de foto klikt, word je direct doorverwezen naar de desbetreffende website waar de foto vandaan komt! Laat je mij weten welke jij het mooist/leukst/fijnst vindt? Ik ben heel benieuwd! Mijn favorieten zijn bovenstaande foto en nummer vier! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

  1. 18 juli 2017 / 08:20

    Ik houd echt van dit soort inspiratieposts, het ziet er altijd zo mooi & perfect uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.