Interieur inspiratie: de woonkamer

Sinds de eerste maand van dit jaar heb ik een nieuwe rubriek op mijn blog: interieur inspiratie. Elke maand deel ik foto’s die ik van Pinterest afhaal van een kamer in huis, en deze maand is dat de woonkamer. Kijk je mee?

*Zodra je op een foto klikt, wordt je meteen doorverwezen naar het Pinterest account waar deze vandaan komt. Veel sneller, makkelijker en overzichtelijker!*

https://nl.pinterest.com/pin/452471093799274484/

Ik vind het altijd zo leuk om interieur inspiratie op te doen. Op Pinterest heb ik allerlei borden met verschillende appartementen, inrichtingen, slaapkamers. Liefde voor interieur! Mijn favoriete inrichting is de foto die ik heb gebruikt in de lead van dit artikel. Maar stiekem zwijmel ik weg bij alle woonkamers die ik met jullie heb gedeeld.  Woon jij al op jezelf? En hoe heb je dan jouw woonkamer ingericht? En als je op jezelf gaat wonen: hoe zou je het dan inrichten?

Bekijk hier de interieur inspiratie van vorige maand: de keuken. Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Ik ben meer voor het wit met houten vloeren dat je nu veel ziet. Zelf is mijn nieuwe woning ook zo, dus ben volop inspiratie aan het zoeken om het in te richten 🙂 Leuke inspiratie wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge