Interieur inspiratie: de zolder

bron

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Ik ben inmiddels al vijf dagen ziek thuis. Ik voel me totaal niet lekker, alles behalve fit en praten doet pijn aan m’n keel. Komt allemaal wel weer goed, maar dat maakt wel dat ik iets minder heb geblogd deze week. Dit artikel had ik afgelopen week een beetje voorbereid, dus hierbij weer wat leuke interieur inspiratie. Dit keer: de zolder! 

De zolder: het is echt een dingetje. Zelf slaap ik ook op zolder, and you hate it or you love it. Ik ben er niet zo heel blij mee, omdat ik vrij lang ben en mijn daken redelijk schuin aflopen. Ook ben ik een kledingfreak, en dus heb ik eigenlijk een grote kast nodig. Helaas: die past niet! Resultaat: mijn kleding ligt beneden op een andere slaapkamer! Maar het voordeel is dat je op deze manier creatief met je interieur om moet gaan, en dus vond ik het ook wel leuk om wat inspiratie op te zoeken op Pinterest. Het verbaasde me dat er weinig écht mooie foto’s te vinden zijn, dus helaas zijn sommige foto’s wat onscherper.

Zelf vind ik de zolders die heel wit zijn het mooist. Op zolder heb je vaak een kleiner en schuiner dakraam, wat maakt dat er vaak wat minder licht naar binnen komt. Hierdoor zijn witte muren en meubels een flinke must, zodat je wat meer licht op je zolder hebt. Zelf heb ik oud-roze muren, maar ik zit er aan te denken om ze wit te verven.

De zolder die je hier direct onder ziet, vind ik ook wel wat hebben. Het doet me denken aan een knus hutje op de hei: iets wat ik heel leuk vind. Het is natuurlijk een behoorlijk werkje om je zolder op deze manier te krijgen, maar het ziet er heel gaaf uit. Mijn favoriete zolders zijn afbeelding 3, 4 en 9.

Wat vinden jullie van de zolders die ik heb uitgekozen? Voor degene die hun slaapkamer op zolder hebben: hoe doen jullie dat? Ik vind het persoonlijk ook wel weer iets hebben: je eigen plekje. Een hele verdieping voor jezelf. Liefs, Larissa.

bron

bron

bron

bron

bron

bron

bron

bron

bron

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.