January wishlist ’18

In januari zijn we massaal blut, leven we van kleine beetjes máár kijken we terug op een onwijs leuke decembermaand: de duurste maand van het jaar. Ondanks dat zie ik ieder jaar in januari weer de meest leuke kledingitems en accessoires die ik graag wil hebben, en dus begin ik altijd nu al met het maken van een lijstje voor wanneer mijn loon weer gestort wordt… 😉 Kijk je mee naar mijn wishlist voor januari?

Ik moet heel eerlijk met jullie zijn: deze maand heb ik met mezelf afgesproken om helemaal niks te kopen. En met niks, bedoel ik ook letterlijk niks. Het wordt dus nog een flinke uitdaging om niet minstens één item van onderstaande lijst te kopen. Misschien dat ik zelfs in februari nog even niks wil kopen – want hé: spaardoelen! -, maar als ik eenmaal mijn winkelmandje weer mag en kan vullen, staan onderstaande items bovenaan!

Schildpadden tot in het oneindige – John GreenFlared pantsNeon-lampE-polette brilGrijze truiMobiel hoesjeInterieur spraySieradenhouder hertRosefield horloge Oorbellen • Enkellaarzen met sterrenpatroonGestreepte truiRode rokBureaulamp

KLEDING EN ACCESSOIRES

In 2018 wil ik me graag wat meer focussen op mijn outfits: er nóg meer aandacht aan besteden. Vooral accessoires vind ik enorm belangrijk, want deze maken de outfit helemaal af. Daarom wil ik dit jaar goed nadenken over welke kledingstukken ik in mijn online winkelmandje gooi en welke ik er voor het afrekenen weer uit gooi: ik wil kleding kopen waar ik voor langere tijd iets aan heb en waar ik me zelfverzekerd in voel. Alle kledingstukken die in de collage staan wil ik enorm graag hebben: een paar statement boots, een warme trui, een flared broek en een rok die níet zwart is.

E-POLETTE 

Ik wil het graag even hebben over de bril die je ziet staan, rechts boven in. Dit is niet zomaar een bril. Hij is niet op sterkte, en ik wil hem ook niet voor de sier hebben. Het is een computerbril met blauw licht filter. Ontzettend handig voor wie lang en vaak achter zijn of haar laptop zit! Deze wil ik dus heel graag een keer uitproberen. Heeft iemand van jullie ervaring met deze bril?

Goed, januari dus nog even rustig aan en flink sparen. Wat is jullie wishlist voor deze maand? En wat van bovenstaande items vinden jullie het allerleukst? Liefs!

Share:

2 Reacties

  1. 5 januari 2018 / 19:25

    Ik heb zelf een bril met een blauwfilter erin, maar als ik geen bril nodig zou hebben, zou ik ‘m niet per se gebruiken voor m’n computer. Dat lijkt me zo lastig en dan zou je ‘m voor andere schermen (telefoon, tv) er ook bij moeten pakken.

    Maar als je bij Polette een mooie bril vindt, waarom niet? Ze hebben echt leuke brillen vind ik!

  2. 5 januari 2018 / 19:25

    Ik heb zelf een bril met een blauwfilter erin, maar als ik geen bril nodig zou hebben, zou ik ‘m niet per se gebruiken voor m’n computer. Dat lijkt me zo lastig en dan zou je ‘m voor andere schermen (telefoon, tv) er ook bij moeten pakken.

    Maar als je bij Polette een mooie bril vindt, waarom niet? Ze hebben echt leuke brillen vind ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.