Jewellery wishlist // October ’18

Zoals ik al vaker heb vertelt ben ik de laatste tijd helemaal in de sieraden vibe: ik ben flink aan het inslaan en combineren. Ik vind het zó leuk en echt een toevoeging aan je outfit. Ik heb daarom dus ook nog een hele hoop items op mijn verlanglijstje staan… Vandaag deel ik er een aantal met jullie! Kijken jullie mee?

V.l.n.r.: Panter oorbellenZilveren kettingGouden ketting enkelGouden ketting sterrenZegelring zilverKleine zilveren oorbellenArmbandKleine gouden oorbellenGrote ring-oorbellenSterren oorbellenEnkele oorbelZilveren plaatjesZilveren armbandGouden hangersZegelring M.

OORBELLEN

Combineren met verschillende oorbellen in soorten en maten vind ik het leukste wat er is. Het afgelopen jaar droeg ik continu dezelfde twee oorbellen (ik heb twee gaatjes in elk oor), maar sinds ik in een kledingwinkel werk word ik steeds geprikkeld met nieuwe combinaties. Inmiddels heb ik al een aantal nieuwe oorbellen en wil ik er nog véél meer. Bovenstaande oorbellen vind ik stuk voor stuk even leuk.

KETTINGEN

Met kettingen vind ik het lastig: ik houd toch vaak voor een langere tijd dezelfde ketting om. Maar man: wat zijn er veel mooie kettingen. De linker, zilveren, ketting vind ik het mooist. Prachtig, zo’n minimalistisch model. Momenteel draag ik een zilveren met een ster, die dan weer past bij mijn sterren oorbellen en armband met een maantje.

RINGEN

Je hebt tien vingers en dus ook tien mogelijke ring-plekken. Begrijp me niet verkeerd: ik draag geen tien ringen tegelijkertijd, maar ringen vind ik wel het makkelijkst. Je kunt ze zelf omdoen zonder geknoei, elke dag afwisselen en er een mooie betekenis achter hangen. Een zegelring staat nog hoog op mijn verlanglijstje, zoals hierboven. Ook wil ik nog graag een gouden, minimalistische ring hebben. En het liefst ook nog vier anderen. Of zes. Ahja, vingers zat. 😉

ARMBANDEN

Bij een horloge vind ik het heel mooi om armbanden te dragen die bij de kleur (zilver of goud) matchen. Zo is het niet zo kaal naast je horloge. Tot kort droeg ik altijd enkel een horloge, maar nu ga ik er ook armbanden bij dragen. Ontzettend mooi, vind ik dat!

Welke sieraden staan nog hoog op jullie verlanglijstje? Mijn absolute favoriet is de zilveren zegelring, links bovenin! Liefs. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.