Klaar met stage… What’s next?

Zo, dat is even wennen. Na een weekje vakantie ben ik weer helemaal opgeladen en klaar voor een nieuwe routine die ik vanaf vandaag mijn leven in kan blazen. Vorige week vertelde ik dat mijn stage van een half jaar bij Hashtag Workmode er op zat en hoe mij dat beviel. Maar… Wat is de planning nu? Even een update.

Het afgelopen half jaar ben ik dagelijks heen en weer gereisd tussen mijn woonplaats en Amsterdam en had ik wekelijks te maken met de meest inspirerende vrouwen van Nederland. Het is dan ook niet zo gek dat ik er enorm tegen op zie om weer terug de schoolbanken in te gaan en dat ik niet kan wachten totdat het voorbij is. Want inderdaad: ik ga weer terug naar school. Shit.

De planning voor het komende jaar is als volgt: vanaf vandaag tot aan de zomervakantie zit ik weer volledig op school in Zwolle, en dit is dus eigenlijk niet anders dan dat dat vorig jaar was. Vervolgens heb ik zomervakantie, maar ná de zomervakantie ziet het er allemaal nog wat onzeker uit. Er is een kans dat ik mijn opleiding versneld kan afronden, wat zou kunnen betekenen dat ik aanstaande september opnieuw op stage moet. Blijkt dit toch niet het geval te zijn en doe ik mijn opleiding op normaal tempo, dan zit ik vanaf september weer een half jaar op school en ga ik in februari pas op stage. Welke van de twee dit wordt, laat ik jullie zeker nog weten zodra er meer duidelijkheid is.

Goed, weer terug naar school voor een half jaar. Of ik daar zin in heb? Totaal niet. Voor wie mij een beetje kent weet dat ik het niet leuk vind om terug naar school te gaan, mede omdat ik mij niet thuis voel op deze school en het me iets te gemakkelijk afgaat waardoor ik me vaak verveel in de lessen. Het is dan ook van groot belang voor mij persoonlijk dat ik deze opleiding zo snel mogelijk afrond – want aan de opleiding ligt het niet: dit is zeker weten wat ik wil doen na mijn studie – en doorga met een vervolgopleiding. Voor het komende half jaar zal ik er het beste van moeten maken, maar daarna hoop ik toch echt mijn dromen waar te kunnen maken en te kunnen doen wat ik leuk vind.

Zit jij nog op school en zo ja: vind je het leuk of toch liever niet? Ik ben erg benieuwd naar jullie mening! Liefs. 

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.