Lach op je smoel

Maandag! Het is weer maandag, en dat betekent dat er voor veel van ons een nieuwe werk- of schoolweek is gestart. Ik ben vandaag weer te vinden op kantoor in Den Haag (hoera!), en ondertussen laat ik jullie graag een aantal van mijn favoriete foto’s (en outfits) van de afgelopen tijd zien. Kijken jullie mee?

Deze foto’s maakte Daphne afgelopen maart in Utrecht, waar we een dagje rondliepen, kletsten en foto’s maakten voor onze socials en blogs. Erg gezellig!

De outfit die ik draag is bijna helemaal nieuw! De blazer kocht ik bij H&M en ik ben er zó blij mee: echt een must-have in je kast. Het topje wilde ik al heel graag hebben, bleek uit mijn post over zebra-prints, en ook de broek is nieuw. De schoenen had ik al een tijdje, maar die blijven fijn lopen voor zo’n lange dag door de stad.

Wat vinden jullie van mijn outfit en de foto’s? Ik ben er blij mee! Geniet van deze (hopelijk) zonnige week! Liefs.

Blazer, broek, top, zonnebrilH&M | SchoenenBershka | Oorbellen, horlogeCluse.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.