Lekker ouderwets pepernoten bakken

dsc_1104

Jawel, de enige echte goedheiligman is in het land, en dat geeft ons genoeg redenen om onze eigen pepernoten te bakken. Of eigenlijk: kruidnoten. En fun fact: 19 november 2015 deed ik dit ook, en dus zette ik de traditie voort en bakte ik op 19 november 2016 (afgelopen zaterdag) opnieuw pepernoten! 

20161119_143334

Ik lieg niet als ik zeg dat ik vorig jaar op exact dezelfde datum pepernoten heb gebakken. Sterker nog, hiervan heb ik het recept uitgebreid opgeschreven en gedeeld op mijn blog! Ik gebruik voor het gemak dan ook een paar foto’s van vorig jaar en een aantal die ik afgelopen zaterdag maakte.

Voor het hele recept verwijs ik jullie door naar het artikel wat ik vorig jaar schreef, want dat ga ik jullie hier niet voor de tweede keer uitleggen. Het enige wat ik wil vermelden is dat het mega makkelijk te maken is en ik ook dit jaar weer heb genoten van de zelfgebakken pepernoten, hoewel de pepernoten van vorig jaar beter gelukt waren (eerlijk).

dsc_1119

Pepernoten van vorig jaar! 

Bakken jullie ook wel eens zelf pepernoten of blijven jullie toch trouw aan de supermarkt? 

Share:

2 Reacties

 1. 21 november 2016 / 12:29

  Leuk!! Meestal koop ik ze gewoon in de supermarkt, maar heb ze ook wel eens gebakken, gewoon hartstikke leuk om te doen 🙂

  • Larissa
   Auteur
   22 november 2016 / 08:57

   Mee eens! Soms is de supermarkt inderdaad net iets sneller en makkelijker, maar het bakken is ook leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.